{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
409 visninger | Oprettet:

Anne B
Anne B
Tilmeldt:
23. aug 2019
Følger: 1 Emner: 2 Svar: 3

Udekat og kattebakke {{forumTopicSubject}}

Hej
Vi har netop fået en lille fin kat som skal leve som ude kat.
Vi ved ikke helt om den skal og kan lære at bruge en kattebakke eller om det er helt spild af tid??????? Den er ca 14 uger.
Mvh Anne


Kommentarer på:  Udekat og kattebakke
 • #1   23. aug 2019 Jeg ville altid stille en bakke til den der hvor den kan gå ind, så den kan vælge at blive inde når vejret er dårligt.
  Mine katte er ude/indekatte og om foråret og sommeren, tisser de kun en smule i kattebakken og gør resten udendørs, men i de våde og kolde måneder bliver bakken brugt flittigt indendøre hvor de også opholder sig væsentligt mere inde. smiley


 • #2   24. aug 2019 Hvis den ikke kan bruge kattebakke med 14 uger, så lærer den det aldrig. Det er aldrig spildt med en kattebakke. Katte KAN blive syge eller komme til skade, og så er tis og afføring på gulvet ikke lige sagen.

 • #3   24. aug 2019 Vi har 4 udekatte som er inde om natten, og vi har 5 kattebakker. Og de bliver brugt mest til tis men også hvis de ikke kan holde sig om natten. I de kolde og våde måneder bliver de brugt meget. smiley
  Men prøv at se om du ikke kan lokke den ind om natten - det giver katten en helt roligt sovetid, hvor den ikke skal lytte efter om en anden pludselig lister sig ind på den. Og dig selv et overblik på hvordan katten har det. + det knytter jer lidt tættere sammen.
  Når de er inde for aften/natten er det også her vi med vores får kæler med dem og de nyder det.
  Prøv at kalde/fløjte på samme måde hver dag ved ca. samme tid og giv den noget godt at spise eller en belønning. smiley
  Men som Susanne skriver at hvis den ikke som 14 uger går på kattebakke kan det godt være svært at lærer den det (plejer at lærer det af moren mens de er små.) smiley


 • Anne B
  Anne B Tilmeldt:
  aug 2019

  Følger: 1 Emner: 2 Svar: 3
  #4   25. aug 2019 Vores kat er en genudsætningskat og den skal kun være ude. Altså hele døgnet. Den bor i vores overdækkede udekøkken som vi ikke bruger. Det var der vi fandt den, lille og forkommen. Så hvad den kan ift kattebakke ved jeg ikke???????
  Men vi vil forsøge at sætte en derud.
  Tak for alle jeres svar????


Kommentér på:
Udekat og kattebakke

x