{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
630 visninger | Oprettet:

Killing med strittende pels - Unormalt? {{forumTopicSubject}}

Hejsa.
Vi bor ude på landet og tager os af en lille killing, som desværre blev efterladt af kattemor på vores halmloft ved 3 ugers alderen. Den stod på det halmloft længe og kaldte efter kattemor (dag og nat), så til sidst besluttede vi os at gribe ind og indfange den meget nervøse killling - Det tog flere dage.

Kattekillingen bor nu i en hesteboks med halm i, hvor den de første par dage gemte sig og var rædselsslagen, når vi nærmede os. Vi satte os for, at denne søde killing skulle i menneskehænder hver dag. På få dage gav den os sin tillid og begyndte at miave når vi kom gående, selv løbe hen til os, samt spinde så snart vi tager den op. I dag er hun meget kontaktsøgende og bliver mere og mere modig for hver dag.

Synes lige I skulle have forhistorien for mit spørgsmål. Killingen har siden vi fandt den haft utroligt strittende pels, som vi formåede var fordi den var bange, men nu drøner hun stadig rundt med sin strittende pels og er i hopla. Er dette normalt eller er der en særlig grund til dette? smiley

Mange hilsner
Louise


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Killing med strittende pels - Unormalt?
Kommentér på:
Killing med strittende pels - Unormalt?

Annonce