{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
295 visninger | Oprettet:

Urenlig kat {{forumTopicSubject}}

Hej.
Vores kattekilling er kommet hjem 2x nu med lort og lidt blod på sig bagpå tæt ved numsen på bagbenene.
Ruller katte sig i sit eget lort eller gnider numsen i lorten? Eller hvad er det lige for en adfærd? Han er knap 5 mdr nu.
Han ville så heldigvis gerne skylles, brugte vores have vandslange.


Kommentarer på:  Urenlig kat
 • A. I
  A. I Tilmeldt:
  jul 2012

  Følger: 2 Følgere: 8 Svar: 340
  #1   3. okt 2019 Nej, katte ruller sig bestemt ikke i lort.

  Tjek kattebakken eller tag katten med til dyrlægen hurtigst muligt, hvis ikke Du kan se, om han har problemer med afføringen.

  Hvis blodet er sort / mørkt er det "gammelt" og kan evt. komme fra de tarmafsnit, der er nærmest maven. Hvis blodet er lyst og ligner friskt blod kan det komme fra området nær endetarmen - inden i eller evt. i huden lige under anus.

  Hvis kattens egen afføring er tør og knoldet samme dag, som den der lagt i kattebakken kan Du i få dage forsøge at ændre kattens kost til noget, der er lettere at "skide ud" - D.v.s. mere væske i foderet gerne blandet med moset kogt gulerod tilsat lidt smør.

  Hvis ikke Du selv kan løse problemerne på 1-2 dage skal Du til dyrlæge med katten - gerne med en afføringsprøve med i en lille plasticpose

  RIGTIG GOD BEDRING med katten!

  De allerbedste hilsener


 • #2   3. okt 2019 har han hård eller løs mave?
  det er det første man bør finde ud af

  hvis han har hård mave så kan han godt presse for hårdt så der kommer blod med.

  har han sår bagpå? han kan jo være blevet rullet af en anden kat


 • #3   4. okt 2019 hunde ja de kan finde på og rulle sin i puha, men katte nej de er utrolig rene dyr. og det med blod kan være problemer i maven heller bag til. jeg vil nok tag en tur til dyrlægen smiley

 • #4   4. okt 2019 Bare lige et spørgsmål, - Bruger du også en havevandslange (Koldt vand) til dine børn når de havde et uheld ??) Lunken vand i en balje og så nænsomt afvaskning med en vaskeklud. Er han fertil så kan en voksen hankat nemt finde på at overfalde den lille og bide den i dens kønsorganer med det formål at sætte den lille ud af kampen om stedets damer. Ved et sådan overfald er det alm. at killingen får ufrivillig afg. af aff. som så spredes over hele killingen i kampens hede. En killing under 9 md. har ingen udviklet stedsans endnu, derfor er der så mange efterlysninger af folks forsvundende killinger, og hvis du laver en kattegård så overholder du også loven om at holde katten på egen matrikel. smiley

 • #5   4. okt 2019 Din killing har sikket måtte flygte og blevet jagtet af en anden kat . Netop som MIN beskriver det . Det er synd for killingen den skal udsættes for brutale overfald. Man bør beskytte sin killing og ikke bare lukke den ud til at løbe rundt frit. Man kan f.eks selv gå nogle ture med den. Hegn haven ind så den har et sikkert sted at være.
  Hvis der er blod bør du undersøge om den er kommet til skade .


Kommentér på:
Urenlig kat

x