{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.696 visninger | Oprettet:

kræsen killing {{forumTopicSubject}}

hey smiley
jeg har en killing fra maj, som er grunden til at jeg lige nu sidder og er ved at hive hårene af mit hoved...

han er noget så KRÆSEN!!!!

han er bare så lille og pjusket... han vejede ca 1100 gram da jeg fik ham hjem i slutningen af januar, og han vejer ca 1550 gram nu... han er noget af det mest kræsne der kan gå på 4 ben

han kan godt lide det billige tørkost (voksen) fra brugsen og kvickly, men ikke andet... heller ikke dåsemad:

jeg startede med at købe det billige dåsemad, som alle de andre nærmest slås for at få... jeg startede med den med fjerkræ - han bakkede simpelthen væk fra det, og du kunne ligefrem se han rynkede på næsen. så prøvede jeg med oksekød (også dåsemad) det kunne man lige slikke lidt sauce af... det samme med kitekat, og det fra netto i celofan-poser. Det pisse-dyre killingetørkost fra dyrlægen, altså sience hills kan man heller ikke lide, noget andet dyrt mærke vil man heller ikke æde... jeg aner altså ikke hvad jeg skal give ham ellers?

jeg har lige købt det fra kattespecialisten der hedder : Precept Feline Growth Formula (til killinger), og det kan man heller ikke lide, heller ikke Precept Feline Foundation (til voksne)

jeg aner ikke hvad jeg skal gøre...

lige en ting: whiskas er BANDLYST her i huset!!!


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  kræsen killing
  • #1   11. mar 2008 har du prøvet royal canin?

  • #2   11. mar 2008 Har du prøvet med råt kød?

    Hvad har han fået at spise der, hvor han kommer fra? var han også kræsen der?


  • #3   11. mar 2008 Hvis han nu kan lide whiskas...så lad ham da få det. Det vigtigste er at få ham fedet op, uanset om han skal have whiskas eller ej.
    Vi har et opdræt af smukke racekatte...og ved du hvad ? De får whiska´s uhm morgen og aften, sheba, felina porta ud over deres tørfoder fra Royal canin og hills.



  • #4   11. mar 2008 har ikke prøvet royal canin. vil måske prøve det, når det andet er spist med mindre han sultestrejker...

    det andet sted var en gård, hvor han spiste rester fra kompost-spanden.... tvivler på, at han har prøvet at fange en mus...
    råt kød... det er lidt svært, for det vil de andre også have, og jeg vil ikke vende ham til at han kan få noget mere lækkert, hvis man bare sulter sig tilstrækkeligt nok...


  • #7   12. mar 2008 Ninna F: Jamen vi er da enige at dåsemad måske ikke er det bedste til at opfede med...men denne kat er da så himmeltråbende mager, at den bare skal have tilbudt ALT så man kan få den i gang med at spise.

    Forøvrigt tror jeg ikke på at en 10 mrd. gammel kat overhovedet havde overlevet HVIS den kun vejer 1½ kg.
    Jeg bliver noget irriteret på jeren når man står man en "syg" kat, og så både vil spare på godt foder OG opdrage på katten så den "ikke bliver mere kræsen". Den kat skal bare have lov at spise alt den kan lide...opdragelse er sekundært i så grel en situation.

    (host...skulle lige af med lidt frustration he he)


  • #8   12. mar 2008 jeren= ejeren *g*

  • #9   12. mar 2008 Enig med Camilla. Da jeg havde en stor killing, som var syg af calici med tilhørende mund- og halsbetændelse, var jeg lykkelig, bare jeg kunne få et eller andet i ham. I en nødsituation, som det her må være, kan alt bruges - så kan man altid "trappe ud", når katten har nået et acceptabelt vægtniveau.

  • #10   12. mar 2008 han er ikke mager, bare lille. fejler ingenting (har været til dyrlæge med ham) han har været i en form for udendørs forgang ind til huset (vil jeg kalde det), har fået mælk hver dag (som stort set alle gårdkatte gør, altså dem på gårde med køer), og har spist hvad han synes var i orden fra deres kompost-spand. dem der har den gård hvor han er født, har den holdning, at kattene er på gården ikke skal fodres, men fange mus, og det kan jeg godt se det fornuftige i, når man har en større gård med foder, som der virkelig kan gå mus og rotter i, og de lægger ikke gift ud, heldigvis.
    han er som sagt sund og rask, og elsker tørkost, som sagt undtagen hills, han tager fint på af det, og er regelmæssigt sat sammen. men så er det, at jeg gerne ville have ham til at vokse lidt hurtigere med dåsemad ved siden af tørkost (det har jeg fedet en kat op med før), og det irriterer mig egentlig, at jeg køber forskellige ting, som de andre faktisk er ved at splitte huset ad for at få fat i, og den simbelthen bakker væk og rynker på næsen af det...

    whiskas vil jeg ikke bruge, da der er forskelige der mener, at der er forskelige ting i, som gør dem afhængige, og det vil jeg ikke byde mine dyr.


  • #12   12. mar 2008 Charlotte - jeg har en kat (godt nok en racekat, men bestemt ikke en stor race), der pånær nogle dage er lige gammel med din kat.

    Galliano anses for at have en fin vægt - jeg synes, han er tynd at se på - og han vejer ca. 3,3 kg., så jeg har *meget* svært ved at se, hvordan din kan være "ikke mager", når den øjensynlig vejer under det halve af Galliano?


  • #13   12. mar 2008 fordi han ikke har den størrelse han egentlig burde... han har ikke vokset særlig hurtigt, så han er ikke mager. han er vel på str med en 4-6 mdr's killing...

    og er forresten noget af det mest kælne der kan gå på 4 ben... hvis han fik sin vilje, så sad jeg i sofaen hele dagen og nussede med ham...


  • #15   12. mar 2008 nemlig smiley

    men han er for lille i forhold til hans alder, det er helt sikkert...


Kommentér på:
kræsen killing

Annonce