{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
185 visninger | Oprettet:

Forsyninger {{forumTopicSubject}}

Så fik jeg bestilt grus på Agrosam, og flyttet poserne med Van cat ind i skuret, så nu er jeg træt smiley
Efter at de havde ringet fra Agrosam, fik jeg nogle foderprøver med, kender det ikke helt, så måtte lige søge lidt på det foder smiley men de har spist lidt som godbidder, selvom bidderne er større end dem de normalt får, så gik det fint med, at sluge dem.
Jeg fik 2 poser af noget som hedder absolut med trækul, som han anbefalede mig at prøve, så den ene bakke er nu totalt rengjort, med nyt sand, og lige en slat fra bakken med brugt Van cat, så de ved den stadig skal bruges, og det blev den bakke de bruger mest, den på badeværelset.


Kommentarer på:  Forsyninger
 • #1   12. apr Irriterende man kun kan sætte et billede ind af gangen smiley en stak prøver på Leonardo.

  profilbillede
 • #2   12. apr En næsten rengjort bakke, jeg måtte lige igang igen smiley opdagede den ikke var helt ok.

  profilbillede
 • #3   12. apr Dette er Rødes værk, uanset hvilken bakke jeg har, så skraber han på kanterne, også da det var store bakker til Manne smiley men de holder nok nogle år endnu, det er jo øverste kant det går ud over, og det er ret tilfældigt om han dækker til, jeg ser Mitti dække til for ham, og er jeg hjemme, og ser/lugter det, så skovler jeg smiley

  profilbillede
 • #4   12. apr Dejligt at få styr på lageret og altid spændende med lidt nye godbidder smiley
  Hold os endelig opdateret med det nye grus - måske skal det prøves af nogle af os andre herinde, hvis det fungerer godt smiley


 • #5   12. apr Det skal jeg nok smiley

 • #6   12. apr Jamen Jette - der er da til et par dage smiley

 • #7   12. apr Jette . Håber også du vil opdatere på gruset. Jeg har længe ledt efter noget mere støvfrit og alt hos zooplus er efter hånden afprøvet med dårligt resultat. Jeg kan ikke ret godt tåle alt det støv pga mine lunger . Er Van cat støvfrit eller hvorfor har du skiftet.

 • #8   12. apr jeg kan så godt give lidt opdatering på det grus
  for har nemlig selv prøvet det fra 1 april.
  blev nemlig træt af zooplus da jeg ikke viste hvornår mit grus kom. Og så havde det internat hvor jeg tidligere har arbejdet 2 slags grus
  så jeg prøvede Absolut netop med aktiv kul

  Og jeg er totalt solgt
  man bruger meget mindre end det jeg plejer
  og man kan intet lugte
  det klumper SUPER godt

  dog støver det lidt (meget lidt) når man hænger op. Men ikke i det daglige
  jeg tåler ikke støv, men der er altså ikke noget problem for mig

  så jeg er solgt, og skal have det igen
  endelig noget grus som passer mig og kattene
  og det er altså helt vildt hvor det klumper


 • #9   12. apr Van cat har jeg brugt en del år, når jeg kunne få fat i det, og det var en her inde, som foreslog at købe hos Agrosam, der er 14x15 kg på en kvart palle, normal pris erfa 120kr pr pose i enkelt salg, men på denne måde får jeg en pose, med transport til 95kr.
  Sidste omgang holdt ca 1 år, til mig og min datter og altså var det 4 katte og 4 bakker, nu har der kun været 3 katte de sidste par måneder.
  Absolut sagde han, at det støvede mindre, og jeg fik 2 poser med det, normalt skal det være samme slags, for at opnå den store rabat, men fint at prøve noget nyt, drengene har brugt bakken med det nye, så for dem er det ok.


 • #10   13. apr Har også brugt van cat i flere år - køber så en palle ad gangen og så er prisen vist nok 75 kr pr pose. Leonardo er et ret godt foder, har brugt det i nogle år,men er gået over til noget andet med lidt ere fedt..

 • #11   13. apr Jeg tror det var dig der fortalte mig, at der skulle 14 poser til, til en 1/4 Palle, Lotte ?? jeg tror ikke jeg kan opbevare mere, og spare stadig penge, og at skulle hente/ få nogen til at hente til mig.
  Drengene syntes om Leonardo som godbidder, men jeg savner, at se helt hvad der er i, det er ikke alt som er opgivet i mængde, syntes der er ret meget ærte i, det har lige som erstattet korn eller kartoffel.
  Oplysningen er at 80-85% af proteinet er animalsk protein, men kød delen er hårdere behandlet end jeg ellers vælger, for det er kødmel, men det er da animalsk smiley
  Jeg har et par prøver til min datter, så hun kan prøve det, hun bruger ikke Orijen og Ziwi Peak, det er lige lidt for dyrt, men hun køber stadig kornfrit.


Kommentér på:
Forsyninger

x