{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
441 visninger | Oprettet:

Sele til Nova {{forumTopicSubject}}

Hej KG

Jeg har brug for hjælp. Nova nyder at være uden for i sele, ja hun vælter stadig en del rundt med selen på, men det er blevet bedre og især når hun er uden for og nyder det.

Men idag har hun været ude 2 gange, og hun er kommet fri af selen 2 gange, heldigvis kom hun da ikke langt nogen af gangene, og hun kom hurtigt ind igen. Men vi skal have fundet på noget andet, for hun bakker simpelthen ud af selen, den skal være strammet op, og så vender hun numsen væk fra snoren af og får sig selv ud af selen, det er ikke holdbart smiley

Vi havde købt en sele der minder om denne, ikke lige præcist denne https://www.zooplus.dk/shop/hund/hundesnor_hundehalsbaand/hundesele/soft/280229 , men den minder om den i udforming og den måde hun skal i den. Altså forbenene igennem 2 huller og så bliver den lukket på ryggen af hende hvor snoren også bliver sat fast. Det har fungere fint ind til i dag.

Så hvilket sele vil i forslog vi evt. køber til hende? For vil gerne give hende, hendes turer ud i haven når hun nyder det så meget.


Kommentarer på:  Sele til Nova
Kommentér på:
Sele til Nova

x