{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.579 visninger | Oprettet:

Utrolig tynd killing {{forumTopicSubject}}

Vi har lige fået ny killing. Han er fra den 17. aug og ægte norsk skovkat. Han er bare så utrolig tynd. Da vi var på vej hjem med ham igår brækkede han sig og der var orm i, så han har fået en ormekur.. Hvad kan vi give ham for at fede ham op han er stort set ikke andet end skind (pels) og ben.!??


Kommentarer på:  Utrolig tynd killing
  • #2   14. dec 2008 Han er uden stamtavle.. De giver først killingerne ormekur når de bliver hentet.. Vi skal nok få fedet ham op bruger HIlls killingefoder......

  • #3   14. dec 2008 er han vaccineret? Hvis ikke så smut en tur til dyrlæge med ham inden alt for længe. Så kan han også få et alment check samtidig

  • #4   14. dec 2008 Nej er han ikke.. Men vi smutter afsted med ham en af dagene.!

  • #5   14. dec 2008 sådan en kat ville jeg nok ikke have taget med hjem. hvis katten har orm og er underernæret fra starten får den jo ikke ligefrem den bedste start på livet. det er rigtig trist at i skal lægge ud med en omgang orm og opfedning, når i burde have fået en sund og stærk killing med hjem.

    er den godt socialiseret? virker den tryg og kontaktsøgende osv? for ellers har i en svær kamp forude.

    med det sagt så kan man få noget opfedende foder hos dyrlægen, og noget godt kvalitets killingefoder skulle kunne give lidt, hvis katten ellers er velfungerende.

    jeg krydser fingre for jer og missen, håber i får det godt sammen trods den svære start!


  • #6   14. dec 2008 Må man være nysgerrig og spørge om den er købt i østjylland?

  • #7   14. dec 2008 han kommer fra et hjem med mange katte.. Han er kontaktsøgende og rigtig sød. Han spinder meget. Men det er jo altid svært at komme ind i et hjem hvor der i forvejen er 3 andre katte.. Men han er sammen med os det meste af tiden, leger osv. Han er som en killing skal være.


    Vi er gået igang med en omgang torskerogn og cream freise..

    Han er ikke købt i Østjylland nej!


  • #8   14. dec 2008 er der bare mig eller ???? killinger kan da få ormekur langt før 12 uger og hvis de først brækker sig med orm i, må det da være slemt angrebet... og når den er så tynd...... Synes det er godt du har fået/købt og gir ham hvad den har brug for, men synes bare ikke de kan være det bekendt der hvor den kommer fra.

  • #9   14. dec 2008 Altså jeg vil ikke hænge dem ud jeg har købt ham ved, for de er nogle rigtig søde mennesker og deres katte betyder alt.. Jeg kan ikke svarer på hvorfor han ikke har fået den kur noget før, men han har fået den nu, han spiser godt og er glad og leger når de andre ikke er efter ham hehe..
    Da vi købte ham igår troede vi ikke at han havde orm, men der var ret mange i det opkast han lavede i bilen så han er hårdt ramt af det. Vi har vejet ham idag og han vejer knap 1700 gram og han er 17 uger gammel. Vi vil veje ham hver dag og se hvordan han tager på og om han tager nok på.. Han skal nok ende med at blive en fin kat..


  • #10   15. dec 2008 Hej hvor er det ærgeligt at du allrede skal starte din karierre med at have din killing til dyrlægen...............hvad er det for nogle mennesker som sælger dyr i den tilstand...............tynd og afkræftet af orm og forkert kost............hvad er det for noget..............hvorfor er vi mennesker så flinke og dækker over andre som ikke kan passe deres dyr ordentligt denne opdrætter burde ikke have ret til at sælge...........og avle flere katte......og hvordan undgår vi at løbe panden imod en mur når der ikke kommer navne rem på opdrætteren............men held og lykke med din lille trold og du skal nok få den frisk og tykkere igen.............kh. Løverne

  • #11   15. dec 2008 Jamen jeg vil ikke hænge nogen ud for jeg forstår godt dem jeg har købt den af, tror slet ikke hun er klar over at han er SÅ tynd som han er.. Men som sagt så er det vigtigste at han har det godt og får den rigtig behandling. Og noget helt andet, når vi får ny killing her i huset ryger de altid til dyrlægen som noget af det første, for tjekkes skal de og det er de som regel ikke blevet når det er uden stamtavle..

  • #12   15. dec 2008 Mine to store katte er blandinger..men de var tjekket i hoved og r** , vaccinerede to gange og var store og stærke.

    man kan godt få katte uden tavle hvor ejeren har sørget tilstrækkeligt for dem. du har ret i at det kan være en umulig opgave når man har 20 katte, men så må man lade være at lave flere katte, hvis man ikke opdager at de er meget tynde og har orm. så er det jo fordi man ikke har tiden/overskudet til sine katte, for en god nussetur ville jo afsløre at han er alt for tynd.

    jeg kan godt forstå du ikke vil hænge nogen ud, men jeg synes du har taget til takke med en syg kat allerede fra starten. det er et held at han er kontaktsøgende og kælen, så er der håb for at han kan blive en rigtig dejlig kat når han bliver rask.

    men det er simpelthen ikke i orden at sælge en killing med orm, uvaccineret og i dårlig foderstand. man kan godt forvente en sund og velplejet kat, selvom den er uden tavle. Nej man skal sku forvente det!

    jeg håber du får ham genoprettet som sund, frisk og vaccineret misling med babymave og tykke kinder smiley


  • #13   15. dec 2008 Jeg ved godt der ikke er nogen undskyldning for at han er i den stand som han er. Er bare undeligt for de andre katte var fine og i okay foderstand. Vi skal gøre hvad vi kan så han bliver en rigtig mis igen.. Men vi vil lige lade dyrlægen tjekke han i hovede og r** så vi er sikre på at han ikke fejler andet.

  • #16   15. dec 2008 Håber vi heller ikke.. Men kan jo være det er fordi han er så plaget af orm som ahn er.. Det var sku n rigtig grim oplevelse da han kastede op igår.. ad det var ulækkert.

  • #17   15. dec 2008 kan godt forstå i blev forskrækkede over den lille sådan kaster voldsomt op. i må igang med den gode mad og så må dyrlægen gøre sit og så håber vi der kommer en sund og glad kat ud i den anden ende smiley

    opdaterer du lige herinde så vi ved missen er okay?


  • #18   15. dec 2008 Det kan su tro at jeg gør..

  • #19   5. jan 2009 Hej..

    Så kom vi over julen og ind i det nye år.. Missen som vi købte har fået navnet Holger og har taget fint på.. Han er blevet tjekket af dyrlægen som sagde at han er en fin mis og at han ikke fejler noget, dog lidt tynd med ikke noget farligt..
    Vi fortsætter med god fed mad og massere af kærlighed..

    I kan se ham under min profil, fik ham lagt på idag...


Kommentér på:
Utrolig tynd killing

Annonce