{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  2 han katte ??
  • #1   17. jan 2009 Det går sikkert fint - hvis de begge er kastreret.

  • #2   17. jan 2009 det er de ikk.. men den på knap 1 år bliver det snart.. og killingen bliver senere

  • #3   17. jan 2009 Det bedste er at kastrere dem begge, inden de sættes sammen - så er risikoen for evt hankatteadfærd meget mindre. To hankastrater sammen kan være en dejlig kombination.-)

  • #4   17. jan 2009 mine to drenge elsker hinanden og de har også ca 8 måneders forskel. den store er kastreret, men den lille er fertil. han er så nok ikke kønsmoden endnu, men holder øje med adfærden, bliver den problematisk på nogen måde kastreres han også, ellers skal han bruges til avl.

    har du to, kan du passende få dem kastreret samtidig, så bliver det billigere for dig, og du kan få en god pris på vaccination og øremærkning i samme runde hvis det ikke allerede er ordnet.


  • #5   17. jan 2009 nina p--> har du haft dem sammen da den store ikke var kastreret? for vi kan ikk helt nå og få ham til dyrelægen inden...

  • #6   17. jan 2009 nej, den store har været kastreret i et år nu, og den lille fik vi hjem i november så..

    den store skal helst være kastreret inde den nye kommer. men er den nye en killing? hvor gammel er den? for måske vil han tage imod killingen hvis den ikke er en trussel og så kan du få dem ordnet samtidig så snart dyrlægen har tid til det.


  • #7   17. jan 2009 ja dne nye er 12 uger når vi får ham hjem.. så håber det kommer til at gå ..

  • #8   17. jan 2009 I starten vil det nok gå okay, men det bliver ikke ved med at være godt, så det er vigtigt du kommer afsted til den kastration hurtigst muligt. for så snart den lille viser tegn på at blive kønsmoden bliver den en konkurrent i forhold til den gamles territorie og så har du altså to store drenge der slås om magten.

  • #10   17. jan 2009 Jeg har 5 hankastrater sammen og det går fint. De er alle blevet kastrerede inden de var 6 mdr. Så længe killingen ikke er ældre er der jo ikke "kamp" om evt. hunner men jeg vil anbefale at få dem begge kastrerede og øremærkede hurtigt. De fleste dyrlæger giver "kvantumsrabat" hvis man har flere katte der skal kastreres samtidig og øremærkningen er en god ide, hvis de skulle blive væk og koster ikke ret meget.

Kommentér på:
2 han katte ??

Annonce