{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
918 visninger | Oprettet:

Buster går i panik {{forumTopicSubject}}

Vi har over den sidste lange periode oplevet at vores huskat Buster vågner helt skrækslagen og går i panik, hvilket resulterer i alle hårene rejser sig på ham, halen bliver tyk og han ser meget bange ud.

Når dette sker, så vågner han med sådan et brag at han et sekundt efter løber igennem huset med voldsom fart på, som om han flygter fra noget. Det behøver ikke at være imens vi er i nærheden af ham, det er sket på forskellige tidspunkter af døgnet uden særlig høj larm i baggrunden eller andet der kunne gøre ham forskrækket.

Er her andre der har eller har haft samme oplevelse med deres kat? og hvad gjorde i ved dette.

Mvh


Kommentarer på:  Buster går i panik
  • #1   26. mar 2010 Tilføjelse:

    Der skal måske også tilføjes til historien her, at han også ofte går til angreb på både jegselv og kæresten uden grund. Vi kan være i den anden ende af lokalet hvor på han så blot kommer løbene for at bide en i benet, eller kradse en voldsomt pludseligt, når man sidder med ham uden at holde på ham, så han kunne vælge at gå væk til hver en tid, hvis det var det han ønskede.


  • #2   27. mar 2010 hvorfor han går til angreb ved jeg ik.. Men det andet kunne jeg forestille mig at han har et tilbagevende mareridt måske?

  • #3   27. mar 2010 At han går til "angreb" på jer, er nok snarere det, man kalder legeaggression. Det ses ofte hos alenekatte især i lejlighed uden mulighed for at komme ud (gælder det for Buster?), der ikke har/har haft mulighed for at afreagere naturligt med en anden kat under sin opvækst. Så går det ud over dens 2-benede familie i stedet for.

    Må også lige spørge, om I har brugt jeres hænder til at lege voldsomt med ham?

    Du skriver, han er fra 2009 - er han kastreret?
    Hvis ikke, vil det højst sandsynligt dæmpe ham noget at få det gjort.

    At han vågner, som du beskriver det, kan skyldes flere ting, f.eks. en dårlig drøm, et jag i en dårlig tand eller et stik af en loppe.



  • #4   27. mar 2010 Mega> Det er rigtigt antaget at han er indekat uden mulighed for at komme ud. Vi leger ikke så voldsomt med ham, da vi prøver at dæmpe hans problem med at bide. Han er kastreret, det blev han for en måned siden ca.

  • #5   27. mar 2010 Eller sorry... Det er 2 måneder siden han blev kasteret.....

Kommentér på:
Buster går i panik

Annonce