{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.027 visninger | Oprettet:

Kristian E
Kristian E
Tilmeldt:
8. aug 2008
Følger: 1 Emner: 9 Svar: 19

Alder på killing {{forumTopicSubject}}

Hej.. jeg har lige anskaffet mig en ny killing, men er usikker på om den er blevet taget for tideligt fra moren... Hun går søgende rundt og piver. ved ik om det er moren hun leder efter... er der en måde jeg kan finde ud af det på?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Alder på killing
  • Kristian E
    Kristian E Tilmeldt:
    aug 2008

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 19
    #1   28. maj 2010 Tak for hjælpen, det vil jeg prøve... har vejet hende til lige omkreng 500g... har fået hende til at spise noget tørfoder der er blødt op i vand, men hun er meget sky og sider for det meste bare under sofaen og piver... har samtidig 2 andre katte, hvor den ældste på 2 år er meget kærlig mod og meget gerne vil vaske den, men den anden der imod væser af den, hvis den kommer for tæt på. Det er bare underligt fordi hun er normalt den der er mest kælen og putte gald, men det kan måske også ha noget med det at gøre?..

    Føler mig bare lidt som en forbryder nu, at jeg ikke havde undersøgt ordenligt hvor gammel killingen var inden jeg tog den med hjem, for ejeren kunne ikke huske hvornår den var født, men var sikker på at den var gammel nok smiley


  • #2   28. maj 2010 Den burde tilbage til sin mor i en vis fart, den er bestemt ikke 12 uger med den vægt. Er den undersøgt af en dyrlæge ?

  • #3   28. maj 2010 Du behøver ikke lære mig om hvordan killinger burde have det, det ved jeg alt om. Ja der er mulighed for ejer af moderen gør dit eller dat, men jeg mener stadigvæk at så har man ikke ansvar for det. Det er meget synd for killingen, men ærlig talt så får du ikke en normal killing ud af det som det er nu, så var aflivning måske bedre. Jeg har selv 2 katte der er taget for tidligt fra (fik dem på internat) de er skønne og alt, men ikke normale katte, de er blevet urenlige og den ene bider, så vi har en adfærdsterapeut inde over, der mener at aflivning nok er det mest humæne. Det er sgu heller ikke sjovt, når de er 7 og 10 år nu.

  • #4   28. maj 2010 Det er da ok, det virkede bare sådan. Og da du startede med mit navn regnede jeg med det var henvendt til mig.

    Med de erfaringer jeg har med mine katte, så synes jeg bare det er synd og det er ikke et katteliv ikke at have ordenligt katteadfærd, for den vil få svært ved at begå sig.


  • Kristian E
    Kristian E Tilmeldt:
    aug 2008

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 19
    #6   28. maj 2010 nu da du siger det, så var det faktisk en ude kat, som nu er inde her hos mig, efter som jeg bor på 3. sal .. men kommer den så til at blive mindre sky?

  • Kristian E
    Kristian E Tilmeldt:
    aug 2008

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 19
    #8   28. maj 2010 http://www.kattegalleri.dk/html/alb_vis.asp?AlbumID=11788

    her er nogle billeder af den stakkels mis smiley
    De er lidt dårlige, men ville ikke til at stresse katten ud der fra, bare for et par billeder.

    Hun er begyndt at lege rundt med forkellige ting hun finder under sofaen, men kommer kun lige ud der fra en gang imellem, men er hurtigt der inde igen.


  • Kristian E
    Kristian E Tilmeldt:
    aug 2008

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 19
    #9   28. maj 2010 Skal siges at der hvor jeg fik killingen fra var det en yngre pige der stod for dem, da hendes far ikke ville have dem, og havde sagt at de skulle væk, ellers aflivede han dem. men datteren har ikke brugt meget tid på dem, da de også lige havde fået hund... Det kan vel også sige lidt om hvorfor den er sådan? smiley

  • #11   28. maj 2010 ... Og så er det jeg kunne tænke mig at vide ... Hvordan og til hvem anmelder man at loven er overtrådt?! Er det DB eller KV man ringer til i første omgang eller hvem?

    Og ulovligt eller ej, så er det uansvarligt, og synd for både killinger og mormis at killinger bliver taget SÅ meget for tidligt fra smiley

    Redningen for denne lille killing kan være, hvis den kat, der i forvejen bor i killinges nye hjem, vil acceptere den. Men hvad med dens eventuelle søskende.... hvis de kommer ud til hjem uden andre katte smiley

    Nu har vi en lov, der gør det muligt at straffe sådanne klaphatte. Jeg mener, de bør meldes - at man så derved også kommer til at melde sig selv, må man tage med.


  • #12   28. maj 2010 Undskyld jeg blander mig men så vidt jeg kan se udfra billederne er øjenfarven ændret fra blå til grøn/gul. Dette plejer at ske tidligst i 4-5 ugers alderen. Men ja din killing er taget fra tidligt fra sin mor.
    Når dette nu er sket er det bedste at du beholder killingen og lader den blive socialiseret med dine 2 andre katte eller leverer den tilbage.

    Jeg vil KRAFTIGT fraråde at flytte killingen et andet sted hen medmindre det er tilbage til dens rigtige mor. Det vil give en masse stress og jeg tvivler på at nogen kat vil tage den til sig da den har den alder hvor mor-missen begynder at lære dem at være selvstændige.
    Hvis man sørger for at have andre katte i huset når en killing er taget for tidligt fra, er sandsynligheden for at killingen udvikler sig korrekt meget høj. Jeg har selv to der er opvokset uden anden mor end mig og det eneste adfærdsproblem der er ved den ene er at han stadig sutter lidt i fingre. Men du skal så overtage arbejdet med at lære den at bruge kattebakke osv. (Du behøver ikke demonstrere for killing men bare sætte den i bakken når den ser trængende ud :-))

    For at gøre killingen tryg er det meget vigtigt at den er i et rum hvor der ikke er larm, bevægelser osv. Begræns dens plads i starten og lav en hygge hule og sæt kattebakke, madskål osv derind.

    Held og lykke med det hele og jeg håber den lille bandit får et langt og lykkeligt liv...


  • Kristian E
    Kristian E Tilmeldt:
    aug 2008

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 19
    #14   29. maj 2010 Karen mange tak for tilbudet, men kan se at du bor rimmelig langt væk, så jeg tror jeg vil forsøge som natasja skriver smiley i skal ha mange tak alle sammen smiley

  • Kristian E
    Kristian E Tilmeldt:
    aug 2008

    Følger: 1 Emner: 9 Svar: 19
    #15   29. maj 2010 nu har vi lavet en form for en kravlegård til den, hvor de andre katte os kan komme ind. og for første gang er alle kattene meget nysgerrige over for hinanden. og hva angår den bette, så er der ligepludselig massere af krudt i den, den hopper rundt, og op i kattebakken, og leger med det hele.

Kommentér på:
Alder på killing

Annonce