{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
785 visninger | Oprettet:

Hjælp Mille. {{forumTopicSubject}}

Det er sådan at jeg Fik Mille da hun var omkring 4-5 uger gammel, da hendes mor ikke ville tage sig af hende og hendes søskende, og desværre gik rasten af dem hen og døde. Man kan godt mærke lidt på hende hun blev taget for tidligt fra hendes mor, da hun gerne vil bestemme lidt, Men hun er en dejlig kat a lige vel og hun har fået flaske.

Har bare et stort problem. Alle jeg kender venner og familie siger jeg har en Sindsyg og vild kat. Det er sådan når jeg har besøg af folk, hun har set op til flere gange kan hun ikke lide, hun gør dem ikke noget, men væser og knorrer meget af dem. Og når de kommer til at røre hende kommer hun med nogle voldsomme skrig som om det gør ondt på hende. Hun skal bare snuse til dem så væser hun voldsomt af dem. Men hun kan også godt være sammen med 1-2 mennesker, hvor de godt må tage hende op og nusse og lege med hende. Og jeg har sagt til alle dem der kommer i huset ikke skal tage hende op, men de skal lade hende komme til dem hvis hun vil dem. har fundet ud af når jeg går tur med hende i snor udenfor som hun elsker, at når hun møder andre katte er der ikke rigtig noget, hun kan godt komme helt tæt på dem og snuse uden der er noget.

Er bare ked af folk har den holdning til hende, for hun er en dejlig kat selvom de ikke ser det.
Hun har også været ved dyrelæge nogle gange og få sin stik som hun bare ikke kunne lide, vi skulle være 3 til at holde hende. Men han siger hun bare er en kat der ved hvad hun synes og ikke kan lide.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hjælp Mille.
  • #2   29. maj 2010 Tja, det er jo en rigtig sørgelig historie. Jeg har en veninde der mente at hun kunne gøre en vildkilling tam. Det er den for såvidt osse over for hende og sønnen. Men lad mig sige det på den måde, jeg besøger dem aldrig, det tør jeg simpelthen ikke. Deres egen dyrlæge vil ikke se den mere og i bund og grund får de i det hale taget meget lidt besøg. Den går direkte til angreb, selv om man befinder sig i et andet rum og ikke henvender sig til den. Lejligheden har ikke en stykke helt tapet under 1½ m osv osv. Jeg og dyrlægen har sagt gang på gang at de skal aflive den, men nej, de holder jo af den.
    Hvorfor skriver jeg nu det ? Jo fordi deres intentioner og dine er/var gode. Men jeg synes det var bedre at katten blev aflivet. Den har det ikke godt med mennesker eller sig selv. Den har accepteret dig, fordi du giver den mad. Men du kan altså risikere at den en dag skader en af dine venner eller familie meget alvorligt. Kattetænder og klør er ikke noget at spøge med.
    Ved godt at det ikke er det du ønsker at høre, men det er næsten det eneste at gøre.


  • #4   29. maj 2010 Det kan være, at de mennesker, hun ikke kan lide, lugter af noget, hun ikke kan lide, f.eks. visse parfumer eller hund.

    Sig også til dine gæster, at de ikke skal kigge på hende, for et direkte, stirrende blik er på kattesprog det samme som at true med øretæver. Hvis man får øjenkontakt med en kat, skal man blinke langsomt et par gange og så lade blikket glide ud til siden. På den måde signalerer man fredelige hensigter.

    Jeg ville IKKE aflive hende, men jeg ville omgående fjerne klokken i hendes halsbånd. Katte har en superfin hørelse, og tænk på, hvordan du ville have det, hvis du gik rundt med et kimende væggeur om halsen.

    Og hvis du ikke allerede har fået det gjort, skulle du også ret hurtigt få hende neutraliseret (og øremærket), for hun er sikkert kønsmoden nu, og det stresser hende meget.

    En kat som hende vil aldrig blive en "allemands-kat", men det er det heller ikke alle godt socialiserede katte der er.


  • #5   29. maj 2010 Jeg har altså müsli som er datter af en vildkat ..
    Hun var ikke mere end max 1 måned da hun kom i menneske hænder ..
    Da jeg fik hende var hun en vild skabning som fløj rundt i damens stuer...
    Hun faldt stille og roligt til, men i stressede situationer ( müsli havde engang en byld i munden) og ved feks. pille givning kommer vildkatten op i hende, men eller er hun en sød mis ...
    Så dyrlæge besøg bliver foretaget i narkose (ikke vacc) og tar man lidt hensyn, så er hun en fin kat ....
    Så hvis din kat bare for ro, og folk kan lade hende være så har hun det vel fint ??


Kommentér på:
Hjælp Mille.

Annonce