{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Perser Medea *Chatil de Rex's* [ Himmelkat] 2007

4.783 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Camilla >^..^<
Kvinde | 39 år | Oprettet: 7. feb 2007


Perser Medea *Chatil de Rex's*

Fødselsår:
2007
Temperament
Meget kælen og MEGET opmærksomhedskrævende. Hun er utrolig sød og elsker at blive nusset, men hun kan så sandelig også miave højlydt når tingene ikke går som hun vil have det. En rigtig bestemt lille dame er hun :o)
Tricks
Kan snige sig lydløst ind i soveværelset, hvor hun ved hun ikke må være.
Kan springe op på spisebordet, hvor der også er adgang forbudt.
Kan i det hele taget gøre alle de ting hun ved hun ikke må, og alligevel slippe godt fra det.
Stævner
28.03-09 - Hornslet EX1

Var med på udstilling i Hornslet og fik EX1, men desværre ingen certifikat. Dommeren mente hendes hovedform var for langt fra perser standard.

Men pyt, hvad hun mangler i show-kvalitet har hun i personlighed. Så hun er bare min hygge-nusse kat :-)
Stamtavle
Ja selvfølgelig, meget fin hollandsk import :o)
*DK Chatil de Rex's Gigi* (Hun er siden blevet omdøbt fra Gigi til Medea)
PER n 22
Far: Mahr Sharti's Stars and Stripes
Mor: Mahr Sharti's Star of Shiva

Fødselsdag: 9. maj 2007
Køn
Kastrat
Beskrivelse
Medea (aka Dullen) har en meget stor personlighed. Hun tror selv hun er Dronningen af Saba og at vi alle herhjemme er hendes tro undersåtter ;-) Hun vil bestemme alting og elsker at ligge i hængekøje, hvor hun kan skue ud over sit rige.

Hun er en rigtig kælegris, som spinder højlydt, bare man kigger på hende. Hun er meget social og snakkesalig, hun går ofte rundt og "snakker" med os og med sig selv. Det er nu meget sjovt at hun har så meget hun gerne vil fortælle :o)

Hun elsker at få kæl og opmærksomhed, men det skal være på hendes præmisser. Hun kommer ikke sådan op og ligger sig på skødet af én, men hun ligger gerne ved siden af os, på armlænet i sofaen. Når kæresten spiller computer, vil hun også sommetider gerne op og sidde og se med. Hun holder også meget af at sidde ude på altanen og holde øje med alt hvad der sker.

Hun er en meget atypisk perser. Hun ligger ikke på den lade side, der er rigtig meget gang i hende og hun er fræk som en slagterhund.
Hun har nogle sære idéer og laver rigtig meget ballade. Hun er også mester i forsvindingsnumre. Mine andre to NORMALE persere bruger meget af tiden på at sove og bare ligge og slappe af, men ikke Dullen. Der skal helst ske noget hele tiden og hvis ikke der sker nok, ja så finder hun på ballade.. Tror ikke hun selv er klar over at hun er perser.

ELSKET OG SAVNET
9.5.2007 - 5.11.2018
Kommentér på:
Perser Medea *Chatil de Rex's*
Annonce