{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tyrkisk Van Cadi Van Kedi von Alexis 2002

11.556 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Tyrkisk Van Cadi Van Kedi von Alexis

Fødselsår:
2002
Temperament
Cadi er en meget bestemt dame, med sine egne meniger og hun bliver da også drillet med, at hun er en "rigtig Alexis". Lige så bestem hun kan være, lige så kærlig og kælen kan hun været, altså når det passer "damen". Hun snakker meget for at opnå opmærksomhed, når hun er i det hjørne. Så stanger hun og man skal passe på briller, næse og tænder, da det er meget kraftigt.
Tricks
Kan "mjaver" så man falder for "damens ønsker". Ja, så elsker hun at ligge på sofabordet og skubbe alting ud over kanten og ned på gulvet. Så har hun sit frække blik. MIG!
Stævner
Hun er IC (International Champion). Hun har udstillet både i Danmark, Tyskland og Holland.
Hun deltog på verdensudstillingen i Bella Centeret i 2003 og fik sit certifikat og en flot kokarde fra Royal Canin. Hun var den eneste 3 farvede tyrkiske van på udstillingen.
Til Specialeshow i Struer 1 april 2006 blev hun BIV (Bedste 3 farvede).
31.08.2013 blev hun IP
Cadi deltog i World Showet i Gigantsum 2013 og var nok en af de få katte der også havde deltaget 10 år forinden i Bella Centeret i 2003.
Stamtavle
Hun er købt i Tyskland i Falkenberg år 2002.
Født den 11 maj 2002
Far: CH Pariodocs Black and Blue (TUV n 61)
Mor: Uma-Fatma Van Kedi von Alexis (Tuv f62)
Køn
Cadi er en rigtig dame mis og hun VED det.
den 4. marts 2010 bliver hun neutraliseret, da hun ikke tåler p piller mere og hun går i løb hele tiden og hun har også lavet en masse dejlige killinger i årene der er gået. Nu tager hendes døther over.
Beskrivelse
Cadi kan være lidt chippet over for de andre katte. "Man er vel en tyrkisk van". Hun har fået Danmarks første sort/hvide van kuld den 15 juli 2005. 2 hanner Balîm og SP Balaban og 1 hun SC Beyza. /TUV n 62)
Cadi venter sig igen et kuld her sidst i juli og vi er meget spændt på hvilken farver det giver denne gang. Rød/hvid eller sort/hvid eller rød/sort/hvid. Vi har brugt en søn af IC Adtrelo Vandal, TUV a 62 og sønnen Safkan Kedi's Joachim er TUV e 62. creme/hvid.
Hvis Cadi ikke kan lide en kat i huset, ja så går hun efter den for at skade den. Vores tyrkiske angora Tansdale Colourme Autumn tåler hun ikke. Cadi går direkte for at skade hende. Så de lever adskilt og der er ro i flokken. Cadi skal have ro og fred op til fødslen.
Cadi blev 14½ år her den og den 11.05.2017 fylder hun 15 år.

Cadi er flyttet op oven på efter Vandal gik over regnbuen. Hun kan stadig ikke gå sammen med de andre katte. Dog kan hun lige tåle sin søn Balaban.
Cadi er faldet godt til og hun er meget aktiv ældre kat. Hvis vi ikke leger med hende, leger hun gerne med sig selv. Enten med en bold eller en legemus. Tunnelerne elsker hun at løbe igennem med fuld fart, speciel den med de 3 grene.
Cadi har ikke opdaget at hendes værste fjende Autumn ikke er her mere. De tålte ikke synet af hinanden.

11. maj 2017 fylder du 15 år. Sidder og tænker over hvor tiden dog går hurtigt, og hvor blev den af. Kan stadig huske da vi hentede dig i Romalt, hvor din tyske opdrætter aflevere dig. Du var blevet køresyg, og jeg sad på badeværelset gulvet, og gjorde dig så ren som det var muligt inden turen gik hjem til Nørre Uttrup. Da vi kom sent hjem kunne vi ikke nænne at bade dig, og du fik lov at sove sammen med os i soveværelset. Men du duftede ikke af 4711 og vi lå med vores dyner over hovedet og en arm ud og nussede dig.
Det blev til 4 kuld B D G H 14 killinger i alt. Vi har haft mange sjove timer med dig både her hjemme og på udstillinger.
Cadi er faldet til oven på, og hygger sig og elsker at være i centrum. Dog kan hun kun være i stue sammen med sin ældste søn, andre tåler "damen" ikke.

11. maj 2018. Kære Cadi vi ønsker dig et stort tillykke med de 16 år i dag. Utrolig at det allerede er 16 år. Hvor er tiden dog blevet af. Du elsker at lege og det med at ældre katte sover meget ved jeg ikke hvor de har det fra. Der er gang i dig fra morgen til aften. Vi nyder den tid vi har sammen med dig.

11. maj 2019 I dag på denne dejlige solskinsdag fylder Cadi Van Kedi von Alexis 17 år.
Cadis søn Balaban, har købt en "Morsdags blomst" til sin mor.
Har desværre ikke fået et godt foto af Cadi i dag, man er vel en rigtig diva. Tillykke Cadi. Cadi har lavet 14 killinger på 4 kuld.

23. september 2019 kl. 16.45 rejse "The old grand lady" Cadi over regnbuen op til Vandal, børn, børnebørn og hendes ærkefjende nr. 1 Autumn.
17 år 4 mdr. og 12 dage.
Det var kirtelkræften der havde bredt sig og hun havde nu fået væske i bughulen. Det gik stærkt de sidste par uger og det var meget svært, at sige farvel dig Cadi, du var noget speciel og var en rigtig bestemt dame. Du vil blive savnet rigtig meget, men vi har alle minderne fra dit lange liv.

30. september 2019 ringede dyrlægen, at Cadis urne er kommet, så kommer hun "hjem" igen.
Men Cadi er meget savnet.
Kommentér på:
Tyrkisk Van Cadi Van Kedi von Alexis
Annonce