{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  erfaring med dyrlæge i risskov
  • #1   14. dec 2012 Hold dig væk!
    Hvorfor: http://www.stop-dyrlaege-breth-hansen.dk/


  • #2   14. dec 2012 Okay,

    Jeg tænker bare det er mange år siden de rsidst har været en sag på ham når jeg læser. det er over 6 år siden.

    Men du har nok ret


  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #3   14. dec 2012 Tror ikke en dyrlæge som Breth Hansen bare på nogle år pludselig forandre sin måde at behandle dyr på. Han har forøvrig også "prøvet" at skifte navn til Erik Tonnesen, så sådan en mand ville jeg aldrig stole på, selv om der var gået 20 år. smiley

  • #4   14. dec 2012 Kan anbefale Åbyhøj dyreklinik - kender Johan rigtig godt fra hans tid på jævleøen

  • #5   14. dec 2012 slåfejl er gratis:-)

    Hold dig væk fra Breth Hansen - langt væk


  • #6   14. dec 2012 Jeg ville ikke engang lade ham aflive et dyr

  • #7   14. dec 2012 Dr. Død skal man ikk bruge smiley Hold dig langt væk!

    Min venindes kat blev mishandlet på det groveste under operation hos ham... øv! Han skal i hvert fald IKKE i nærheden af min kat!!


  • #9   14. dec 2012 Lena S **Jeg tænker bare det er mange år siden de rsidst har været en sag på ham når jeg læser. det er over 6 år siden.**

    SÅ meget er der ingen, der forandrer sig. Den har været helt gal med den mand i ååååårevis. Jeg fatter virkelig ikke, at du overhovedet kan overveje at bruge en dyrlæge med et ry som Dr. Dyredød :-O.... for at spare en hundredlas :-S.


  • #10   14. dec 2012 Husum jeg troede det var en spøg og for at provokere, jeg er nok for langsom i optrækket smiley

  • #11   14. dec 2012 Jette, eller også er du hurtigere end os andre, der i chok og rædsel straks farer til tasterne.

  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #12   14. dec 2012 Åhh jeg håber hun har læst alle vores indlæg og hun ikke har taget til Dr. Dyredød her kl 14 idag.
    Katten har fastet i nat stod der i en anden tråd hun har oprettet. Håber dælme hun har aflyst den tid og givet katten mad nu og ringet til en anden dyrlæge og fået en ny tid. xxxxx Finger


  • #13   14. dec 2012 Samme her.

  • #14   14. dec 2012 Janne **Åhh jeg håber hun har læst alle vores indlæg og hun ikke har taget til Dr. Dyredød her kl 14 idag.**

    WHAT?! smiley
    Pyha, jeg har snart ikke nerver til at være på det her forum. smiley


  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #15   14. dec 2012 Tinka...Mine nerver sidder også ret tid uden på, så forstår dig såååå godt. smiley

  • #16   14. dec 2012 Hold dig meget langt væk fra ham, han havede nær kostet mine to gamle katte livet smiley

  • #17   14. dec 2012 Her er min gamle sag mod ham




    TO KATTE UDLEVERET I NARKOSE
    Karina Hansens erfaring:
    Karina Hansen afleverede i 2004 sine to hunkatte til Jens Breth Hansen på hans nyåbnede klinik på Jens Baggesens Vej 3 i Århus. De skulle steriliseres.
    Karina Hansen oplevede mødet med dyrlægen som meget ubehageligt. Når hun stillede spørgsmål, lukkede dyrlæge Jens Breth Hansen munden på hende med hurtige og affejende svar.
    Da kattene skulle hentes efter operationen, lå de i en pøl af deres eget blod på et stålbord for åbent vindue. Hendes mand fik udleveret de bedøvede katte.
    Da de kom hjem, var den ene kat ved at komme lidt til sig selv, mens den anden var helt væk. Der var noget i vejen med den, og Karina Hansen og hendes mand tog ud til Skejby dyrlæge, der konstaterede, at den var næsten død. Skejby dyrlægen mente, at Jens Breth Hansen havde givet den en overdosis.
    De to katte lå i drop hele natten på grund af væskemangel og var desuden underafkølede. Den ene havde en kropsvarme på 34,7grader, hvilket er livsfarligt. En normaltemperatur skal ligge på 37-38 grader, og katte skal holdes varme under operation. Den ene af kattene var sandsynligvis, død hvis ikke den var kommet i omgående behandling.
    Begge katte overlevede, men lider nu af håndskyhed, hvad de ikke gjorde på nogen måde før operationen…
    Jens Breth Hansen erkendte, at de to katte blev udleveret, mens de endnu var bedøvede.



  • #18   14. dec 2012 Kan anbefale dig Skejby dyrelæge og Åbyhøj dyreklinik det er 2 rigtig gode smiley og så er du sikker på at få din kat hjem i live igen..

  • #19   14. dec 2012 Min venindes sag er IKKE over 6 år gammel... så ved ikke hvor du har den ide fra smiley

    Håber ikke du har valgt at tage din kat til ham, bare for at spare nogen penge... Det er et levene væsen der er med at gøre, og det tager han IKKE hensyn til smiley


  • #20   14. dec 2012 For guds skyld, LAD VÆRE! Jeg har kun bekendskab med folk der har dårlige erfaringer med den mand, og ofte har det været for sent at finde ud af han ikke er ok, desværre.

    Jeg kan varmt anbefale Dyrlægen i Trige, hun er så sød og dygtig, og prisen er ligeså billig som i risskov. + Du får en noget bedre service, og et levende og rask dyr med hjem fra et besøg hos hende...


  • #21   15. dec 2012 hold dig laaangt væk fra Breth Hansen
    han er en skidt person der ikke behandler dyrene ordenligt
    han sjusker i sit arbejde
    men hvis du gerne vil have en billige dyrelæge
    så brug hende i trige hun er rigtig billig
    min søster bruger hende og hun siger at hun er rigtig sød og dygtig
    her er deres hjemme side

    dyrlaegenitrige.dk


  • #22   15. dec 2012 eller brug skejby dyrlæge dem bruger vi også smiley de er også rigtig søde og rigtig dygtig
    de er godt nok lidt dyre end dem i trige men det kommer jo heller ikke and på pengene smiley


  • #23   15. dec 2012 Hold dig langt, langt væk fra Jens Breth Hansen!! smiley Som andre også har skrevet... Han hedder ikke Dr. DyreDØD for ingenting..


    Hanne, dyrlægen i Trige er et godt bud. Inge i Skejby er også OK. Jeg selv foretrækker dog at tage turen fra Egå til Østergårds i Tranbjerg smiley
    Åbyhøj har jeg ikke selv nogen erfaring med, men var til et fordrag med dem om adfærd i oktober. De virkede meget rare og kompetente der smiley


  • #24   15. dec 2012 Abild dyrlægen i gammel Brabrand har jeg haft i mange år og mine piger også, den ene har længe været fast dyrlæge i Randers regnskov, og min tidligere opdrætter tog helt fra Haderslev og her op for at bruge Abild.

  • #25   15. dec 2012 Inge fra Skejby dyreklinik var hende der reddet mine katte fra at dø efter breth havede haft fat i dem smiley

  • #26   15. dec 2012 Jens Breth Hansen har været dyrlæge i mere end 20 år. Han har markedsført sig selv på at være den billigste dyrlæge. Jens Breth Hansen ejer fire klinikker i Horsens, Århus, Vejle og Kolding derudover er han medejer af to klinikker i Silkeborg og Odense. For at kunne være billigere end sine kollegaer driver han de fire klinikker alene og uden nogen form for personale. Eneste måde at få en konsultation på er at ringe til ham og aftale en tid i en af hans klinikker. Den omstridte dyrlæge arbejder altså alene. Han kører mellem sine fire klinikker og opererer uden sygeplejersker eller personale til at overvåge opvågningen af dyrene. Det er netop på grund af Jens Breth Hansens arbejdsmetoder, at det ofte går galt.

    Ifølge dyrlæge Per Nyvang Mariussen, Vejle Dyrhospital er det fuldstændig uforsvarligt at operere alene som Jens Breth Hansen gør det. Han fortæller, at man ikke holde sig forsvarligt steril eller mængden af narkose kan fejle, hvis man ikke har en narkosesygeplejerske ved sin side.

    Jens Breth Hansen har de sidste par år fået ikke færre end 25 klager. De fleste går da også på, at dyrene har fået betændelse i sårene efter en operation eller at de er døde under operationen af for meget narkose. Fem af klagerne er blevet til domme. Tre for manglende omhu og samvittighedsfuldhed - altså han har ikke opført sig som en dyrlæge skal.

    Basta fortæller historien om Wickie Sterneke. Hun mistede sin kat Camaro, efter at den havde været i hænderne på Jens Breth Hansen. Wickie Sterneke oplevede efterfølgende at blive svinet til af Jens Breth Hansen i flere aviser, da hun valgte at skrive et læserbrev om sin oplevelse hos dyrlægen. Det samme oplevede Marie Uldall også, hun blev direkte truet i telefonen. Hendes kat Tigerlilly overlevede et besøg hos Jens Breth Hansen, men den led så meget efterfølgende, at hun opsøgte en anden dyrlæge. Her konstaterede man, at den var blevet offer for sjusk.

    Og det stopper ikke her. Basta fortæller også historien om hunden Bella, som på 4. uge sidder i karantæne i Hamborg. Familien Statou fik den rabies vaccineret hos Jens Breth Hansen, og de troede de trygt kunne drage på ferie. Men virkeligheden var en anden, Bella var ikke korrekt vaccineret, og nu kommer det til at koste dem over 10.000 kroner for at have valgt den billige dyrlæge Jens Breth Hansen.

    For at rette op på sit ry og lokke flere kunder til har Jens Breth Hansen anonymt oprettet en støtte hjemmeside. Her lader han sig interviewe om, hvor god en dyrlæge han er, og om hvor tilfredse kunder han har. Alt sammen skrevet af ham selv.

    Trods de mange klager og efterfølgende domme driver Jens Breth Hansen stadig sine klinikker, for myndighederne har svært ved at stoppe ham. Og det er svært for der er ingen kontrol. I fødevarestyrelsen fører man ingen kontrol med kæledyrsdyrlægerne. Derimod bruger man store ressourcer på storproduktionsdyrlægerne. Man fører ikke kontrol med dyrlægerne medmindre han eller hun har flere klager på sig.

    Hos Den danske dyrlægeforening - brancheforeningen for dyrlæger, fører man heller ikke som sådan kontrol med dyrlægerne. I foreningen findes der dog en frivillig ordning, et slags ekstra kvalitetsstempel, som man altså kan vælge at melde sig til. Det har 60 ud af foreningens 3500 aktive medlemmer valgt. Jens Breth Hansen valgte at melde sig ud af foreningen i 2003, da han stod til at få en bøde på 10.000 kroner for at bringe branchen i dårligt lys.

    Fødevarestyrelsen, er den instans, der udsteder og fratager dyrlæger deres autorisation. De sidste 15 år har man kun frataget to dyrlæger deres autorisation - en på grund af druk og en anden på grund af misbrug.
    Der skal nemlig meget til, før en dyrlæge får frataget sin autorisation. Fødevarestyrelsen skal i første omgang vurdere om de vil indstille en rettighedsfrakendelsessag til politianklagemyndigheden. Herefter skal Rigsadvokaten så høres, og han kommer så med en indstilling til politimesteren.
    ...................................................................................................................
    jeg fandt lige det her inde på nettet om ham


  • #27   15. dec 2012 Lena - kunne du ikke lige give en opdatering på hvordan det er gået?

  • #28   16. dec 2012 Nogen der har hørt noget siden?!

  • #29   16. dec 2012 nope

  • #30   16. dec 2012 Håber godt nok ik hun er hoppet i hans fælde smiley

  • #31   17. dec 2012 Nej det håber jeg godt nok heller ikke da smiley
    man bliver da lidt nevøs for om hun alligevel har valgt at bruge ham.
    håber da snart at vi høre fra hende her inde


  • #32   17. dec 2012 Og vigtigst af alt, at katten har det godt og er i live, hvis hun brugte den tid hun havde.

  • #33   17. dec 2012 Jeg synes ærlig talt, det er træls, at der ikke kommer en tilbagemelding fra trådstarter :-/. Men det lader det så ikke til, så man kan blot håbe, at katten har det godt.

  • #34   17. dec 2012 Kom nu med bare en opdatering er sgu helt bekymret smiley

  • #35   29. dec 2012 Hej
    Vi bruger Elsted/Lystrup dyrehospital til det årlige tjek og vaccination. (Det er jo ikke så langt fra Risskov). Vi er rigtigt godt tilfreds! Det virker alligevel for dyrt for 10 - 15 minutter. Tjek deres hjemmeside for aktuelle priser.
    Jeg har også oplevet en god telefonservice, da jeg engang var nervøs for min kat. De gav sig tid til rådgivning og vejledning (gratis). Jeg kan selvfølgelig ikke vide, om de altid gør dette, men i dette tilfælde fik jeg sparet et dyrelægebesøg.
    Dette er så blot min erfaring. (Det skal nævnes at mit kat aldrig har været syg eller tilskadekommet).
    Hilsner fra Gitte


  • #36   10. feb 2013 Har slet ik været ved computeren med mails for opdatering.

    Men altså min venindes forældre bor siden af klinikken så vi tog derhen. De siger han er helt fantastisk og har brugt ham i mange år og det samme siger alle på vejen. Jeg vil dog aldrig tage hen til ham igen efter min oplevelse!

    Ja han konsulterede min kat og vi fik konstateret at han haltede og fik medicin.
    Men hver gang jeg spurgte om noget så blev han spydig, og bad mig om at holde kæft fordi han snakkede, og når jeg spurgte om små banale ting, så kom han hele tiden med eksempler på hvorfor andre dyrlæger er fuskere smiley blev helt chokeret! Fra nu af, vil jeg aldrig besøge ham!

    Tusind tak for al jeres respons! Har været helt rundt på gulvet smiley

    Jeg har slet ikke vidst hvad jeg skulle stille op!


  • #37   10. feb 2013 Hver gang jeg spurgte om noget, så ville jeg lige forklare mig.

    Og så afbrød han og sagde; vil du høre hvad jeg har at sige eller ej.

    Og han råbte også af mig, fordi jeg skulle min kat mens han tjekkede den smiley og det havde jeg lidt svært ved.. så min hankat var ik helt stille. Og han råbte sådan; tag nu fat om ham forhelved!

    Aldrig i mit lic har jeg prøver noget lignende.

    Jeg har altid brugt Randers dyrehospital (der boede jeg før) - men skal klart lytte til jer fremover! Tusind tak for respons endnu en gang!


  • #38   10. feb 2013 Bedre med sen opdatering end aldrig. Tak smiley

    Det vigtigste er, at din kat er ok efter behandlingen (eller hvad det blev til)?

    Og Lena - til en anden gang, hvis du kommer ud for lignende - så kan man tage sin kat og skynde sig væk. Det har jeg selv lært på den hårde måde.

    Der er mange kompetente og ordentlige dyrlæger i Århus-området, så du behøver nok ikke tage helt til Randers fremover.

    PS: I mellemtiden har Dr. Dyredød faktisk været oprettet herinde - og JØSSES! og atter JØSSSES! og endnu engang JØSSES!!!!! siger jeg bare smiley


  • #39   10. feb 2013 Hej Lena, du er så den som kan bekræfte at BH, Ikke er blevet bedre med årene, godt din kat ikke tog skade smiley

  • #41   10. feb 2013 C C D **Den mand bør og skal ikke være indenfor et fag der omhandler levende væsner af nogen art.**

    NEMLIG! og man må undre sig over, at han ikke forlængst er blevet stoppet af en eller anden myndighed. :-S


  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #42   10. feb 2013 Hjemmesiden:

    http://www.stop-dyrlaege-breth-hansen.dk/

    er desværre blevet slettet, pist væk. Øvv Men så må vi jo alle gøre en størrer indsats på at formidle budskabet om denne dyrlæge. smiley


  • #43   10. feb 2013 Det er gode ord fra en HA'er, Janne! smiley

  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #44   10. feb 2013 haha smiley

    Er der nogen der har alle adresserne på hans klinikker, så ville jeg blive rigtig glad og takker og bukker, så jeg kan sætte dem ind på mit website for jeg har desværre ikke kopieret dem, regnede da ikke med at hjemmesiden pludselig forsvandt. smiley

    Så skriv meget gerne en PB til mig. Takker på forhånd. smiley



  • #45   10. feb 2013 Janne - Du får lige en pb smiley

  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #46   10. feb 2013 Eva Det lyder rigtig godt ...takker smiley

  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #48   11. feb 2013 Tak Svigermor, smiley Så har jeg dobbelt af dem, altid rart at have et kopi smiley :D

  • #50   11. feb 2013 Har han været på kg? smiley hvad ville han dog her?

    Men godt at høre fra ts... Er ked af den behandling du/i fik hos ham, men glad for du ikk tager derhen en anden gang smiley der er garanteret rigtig mange andre gode i området smiley


  • #51   11. feb 2013 Han var herinde for at feje for egen dør smiley men endte med at slette sig selv da der kom en masse sandheder frem smiley

  • Janne.*
    Janne.* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    okt 2006

    Følger: 17 Følgere: 151 Katte: 6 Emner: 163 Svar: 3.365
    #52   11. feb 2013 ** snobski** Hvor ved du fra at som du skriver "han endte med at slette sig selv da der kom en masse sandheder frem." ? smiley


  • #53   11. feb 2013 Har én gang brugt ham og det var en kæmpe fejl! Anede ikke hvem han var dengang.. Han er en spade, men heldigvis skete der ikke min kat noget og ja det var billigt, men som du også beretter, så er han skidedum at høre på og vildt uforskammet.

  • #54   11. feb 2013 Jamen når du har haft disse oplevelser, hvordan kan du så overveje at bruge ham?

    HOLD DIG VÆK - OG HAN STÅR OGSÅ BAG DYRLÆGENONLINE.DK.
    DER ER INGEN SPECIALISTER, DET ER FUP OG FIDUSER!

    Det er ikke for at råbe, men jeg har endnu ikke lært fed skrift og kursiv;)


  • #55   12. mar 2013 Han er ikke en "venlig" dyrlæge..

    Men prisen er fin - men man får også derefter.

    Heldigvis har UFFE det fantastisk idag, og er en glad kat.


  • #56   13. mar 2013 Dejligt at høre tilbage fra dig smiley vi har som du kan se tænkt på dig og katten, og godt du ikke mistede den.
    Nu er du en erfaring rigere og du finder forhåbentlige en god dyrlæge til næste gang.


  • Dennis C
    Dennis C Tilmeldt:
    okt 2013

    Følger: 1 Svar: 1
    #57   22. okt 2013 Puha jeg var næsten lige ved at bestille tid til vores kat ved Jens Breth Hansen. Det er jeg nu glad for at jeg ikke gjorde efter jeg læste herinde hvilket ondt menneske han er ved dyr, det er nu godt der er sådanne sider her så man ikke går galt i byen tak for det.......


    profilbillede
  • #58   22. okt 2013 jeg kan andbefale Trige dyrlæge hun er billige i sine priser og hun er meget sød smiley
    jeg kan også andbefale skejby dyrlæge de er så lidt dyre men de er meget dygtig smiley


  • #59   22. okt 2013 Jeg bruger også Hanne i Trige, og er yderst tilfreds smiley

  • #60   22. okt 2013 ja Hanne er rigtig sød smiley

  • #61   22. okt 2013 Ja, jeg har også et par opdrætter veninder der er glade for at bruge hende, især pga prisen. Man skal dog lige være forberedt på at det ikke er den topmoderne klinik man kommer ud til smiley

  • #62   22. okt 2013 nej men hun er dygtig og sød mod dyrene smiley det er da det vigtiske smiley hendes klinik ligger jo nærmest ude på landet et rigtig sødt lille bunde-klinik hun bor selv på klinikken da klinikken og huset er slået sammen eller hvad man siger smiley

Kommentér på:
erfaring med dyrlæge i risskov

Annonce