{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.079 visninger | Oprettet:

Mærkelig opførsel fra killinger ?! {{forumTopicSubject}}

Godaften alle misse venner...

Jeg hentede den anden dag to skovkatte på 16 uger..
Og synes sgu de er lidt "mærkelige" ... Hehe

For det første "logre" de med halen, altså hele halen, ikke kun spidsen? Nogen der ved hvad det betyder? smiley

Og så er de sindsyge onde, bider og sætter klør i en hele tiden..
Så prøver du at nusse, så gør det av smiley
Self kan man godt nusse lidt.. Meen..
Og den ene går efter mine smykker?

Jeg har haft katte hele mit liv, og har også to i forvejen..
Har bare ikke lige oplevet den her opførsel..


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Mærkelig opførsel fra killinger ?!
  • #1   30. dec 2012 De skal lige have mere tid til at lære jer at kende, vil jeg tro, og de skal nok lære at holde kløerne for sig selv smiley
    jeg syntes det har været ret forskelligt, hvor meget de killinger jeg har haft/kendt, har brugt deres klør, nogle har jeg kunnet lege med med hænderne andre slet ikke, og de skal jo lige lære en at kende.


  • #2   30. dec 2012 Ja det er self rigtigt... Har bare ikke prøvet før at de er så voldsomme ...
    Og er lidt usikker på hvordan jeg skal få dem til at holde igen ..
    Kan desværre se nu er er vant til slag og spark smiley


  • #3   30. dec 2012 Prøv med at give noget rigtigt godt, hver gang du røre dem, og gå væk når de bruger klør( giv et pivet av)
    Når du vil røre dem så start forfra, hovedet, og kom nede fra, ikke hen over hovedet, og brug kun en eller to fingre.
    Jeg håber sandelig ikke de har fået slag eller spark smiley de kan også bare være dårligt socialiseret, så kommer du til at bruge en del tid på det, for de er så gamle så de skulle have fået et godt fundament.


  • #4   30. dec 2012 Hvordan kan du se det?????
    Og er du helt sikker??????

    For så skal sælgeren anmeldes for dyremishandling!


  • #5   30. dec 2012 Det av der virker ikke smiley
    Tror det er børn der har socialiseret dem.. Så de er bare blevet leget vildt med..

    Nej er ikke sikker, har bare aldrig oplevet en kat være så bange for en fod før..
    Den kan self "bare" være blevet trådt på..


  • #6   30. dec 2012 Man kan ikke melde for noget man ikke kan bevise

  • #7   30. dec 2012 Nej det er rigtigt

  • #8   31. dec 2012 Derfor vil jeg self ikke melde nogen..

    Der skal bare arbejdes smiley


  • #9   31. dec 2012 Mille logrer også og bider i mine smykker - men det er når hun er hyper(:

  • #11   31. dec 2012 mine huskatte logrer også med halen og opfører sig mange gange som hunde. Sofus går efter ørenringe og halskæder der dingler og glimter (det pirrer hans jagt instinkt) Jeg sagde av hver gang han brugte klør da han var lille (det var tit) og holdt hånden stille, så han forstod at klør betød av og inden nus. Når han bed holdt jeg bare hånden hvor den var og sagde av, det virkede. Da han sagde hej til farmor og blev lidt overivrig med kløerne og hun sagde av trak han kløerne ind med det samme;o) han har simpelhen forbundet lyden af av med "klør væk, tak." Det kostede altså en god bunke rifter før han fattede det, men nu er hænder og arme riftfri;o)

  • #12   31. dec 2012 Godt beskrevet Ninna det er det jeg mener, nej det virker ikke første gang, men med tiden.

  • #13   31. dec 2012 Jeg mangler bare at han lader mine lår og bagdel få fred;o) Når han vil have mad og synes at jeg er for langsom hænger han gerne i lårene eller rumpen... Han er så sød at han endda har prøvet at holde fast uden klør (han hang i under et sekund så lå han på gulvet;o)) Nu har han lært at komme på køkkenbordet, så har lårene fået lidt fred, men synes godt nok at det er svært at lave mad med to nysgerrige katte.... De er ved at lære at når vi spiser skal de holde sig væk, ved bare ikke hvordan jeg gør mht når jeg laver mad (både til dem og mig)..... Gode råd??
    Det sjoveste jeg har observeret er at de ryster rumpen når de gør klar til et angreb:-D


  • #15   31. dec 2012 Var også det jeg mente med, hele halen.. For når det kun er spidsen ved jeg godt det er til andgreb smiley Har bare ikke set det der med hele halen før, men godt at vide det er fordi de er glade smiley

    De skal nok blive aktiveret.. Har stort gulv til loft træ, legesager i lange baner, akvarie og et nedlagt landbrug til leg smiley

    Er gået i gang med av for fanden træning smiley

    Tak for de gode råd.. Og godt nytår smiley


  • A. I
    A. I Tilmeldt:
    jul 2012

    Følger: 2 Følgere: 8 Svar: 326
    #17   31. dec 2012 Kære Ninna! Hvis du synes, det er i orden, kattene kigger med, når du laver mad, så stil en taburet på hver side af dig, mens du ordner maden - så behøver de ikke bruge dig eller køkkenbordet som udsigtspost :o)

  • #18   1. jan 2013 A. I. Det har jeg, for Sofus er ikke så stiv i højdespring endnu og han elsker at ligge i køkkenvinduet smiley det går fint når min datter hjælper til, når de bliver for nærgående og ikke hører efter diverse nejlyde bliver de taget ned på gulvet og det er begyndt at virke, idag måtte de dog forvises til gangen, råt kød og kogte grøntsager var simpelthen for meget af det gode;-) udfordringen ligger nok også mest i at holde dem væk når jeg laver mad til dem, det er godt nok besværligt at skære og blande og gøre ved når de synes at de er ved at dø og at jeg er verdens langsommeste menneske, og så når hun er hos sin far og jeg skal vogte det jeg laver og irettesætte på samme tid;-) er det ok at sætte dem i gangen med en håndfuld tørkost og lukke døren, så jeg kan få fred til at lave deres mad? Det der bekymrer mig mest i køkkenet er at de skal komme til at brænde sig på noget:-(

  • #21   1. jan 2013 Felis, jeg er nervøs for om de brænder sig på komfuret, har et gammelt et der er længe om at køle af. Tror jeg har fundet på noget der virker, så de ikke så nemt kommer til de varme plader;-)
    om der så kun går 5 min fra de har fået mad opfører sig som om de er ved at dø hvis de tror jeg roder med mad til dem, når de kan høre at det er menneske mad miaver de bare og gør deres bedste for at overtale mig til at give noget. Imorges røg de i gangen med en håndfuld tørkost og jeg havde fred, det var dejligt og så går det jo også lidt hurtigere med at blive færdig;-)


  • #22   1. jan 2013 Jeg har tidligere gjort det, at stille de brugte gryder med koldt vand i på de varme plader, så kan kattene ikke brænde sig,, her er det ikke nødvendigt mere.

  • #23   1. jan 2013 God ide, tak

  • #24   1. jan 2013 Jeg gør også det med at stille en stor gryde med kold vand på de varme plader. Det roder lidt, men hverken kat eller søn kan brænde sig. Har også et gammelt komfur der er læææænge om at køle ned.
    Vi har et L formet køkkenbord, og katten har lært at når der er gang i madlavningen så må han holde sig på den lille ende ved vinduet - så har jeg pladsen mellem vask og komfur. Ellers må han gerne være over det hele. smiley


  • #25   1. jan 2013 Mine må være på køkkenkanten, den mur deler køkkenet fra stuen, og der er god udsigt fra den, til alt i køkkenet og stuen.
    Selv Røde, som er fodret på bord før jeg fik ham har forstået, at kanten er ok men ikke bordet smiley


  • #26   1. jan 2013 Mine må være på køkkenkanten, den mur deler køkkenet fra stuen, og der er god udsigt fra den, til alt i køkkenet og stuen.
    Selv Røde, som er fodret på bord før jeg fik ham har forstået, at kanten er ok men ikke bordet smiley


    profilbillede
  • #28   1. jan 2013 Røde var så næsten 1 år da jeg fik ham og for dem var det nødvendigt at fodre på bord, da deres hunde ellers ville æde sig en pukkel til, jeg tror ikke det ar køkkenbordet? Jeg ved at mine piger købte katte fra en opdrætter, hvor voksen foder var på bordet og det til killinger på gulvet.
    Jeg har lige passet min datters hund, Gud hvor er det baremeget nemmere at opdrage katte smiley


  • #29   1. jan 2013 Ps. Jeg vil hellere have en køkken hopper, end en killing som faktisk kun har været i killingerum, selv om de får masser af opmærksomhed og høre alt som foregår, er en killing som er over det hele meget nemmere at overtage, og opdrage.

  • #31   1. jan 2013 Uha ja den prøvede jeg i går smiley jeg passede datterens hund, det gør jeg ikke her igen smiley selv. Om jeg opdelte lejligheden var det træls.

Kommentér på:
Mærkelig opførsel fra killinger ?!

Annonce