{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}

Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  ny katte ejer
  • #1   28. jul 2013 Prøv at forestil dig at du får et barn på 2-3 år. De kan gå og hive fat i ting men forstår ikke, de ikke må. Og alt indenfor rækkevidde er spændende

  • #2   28. jul 2013 Ja killinger er glade for at bide i ting også ledninger smiley da vi havde 5 killinger vil de meget gerne bide i min ledning til min bærbar. Så sørge for at de ikke kan komme til jeres ledninger da det også kan være farlige for dem at bide i pga strøm og sådan nogen tilng smiley

  • #3   28. jul 2013 Og du skal også lige se om andre ting skal på ferie smiley ting som absolut ikke må gå i stykker, sæt dem i et skab, kik dine planter efter,, er de giftige, eller vil du ikke have dem ødelagt.
    Er der steder hvor en killing kan komme ind, men kan være svær, at komme ud fra igen?
    Vindus sikring er også noget i skal tænke på, specielt hvis den ikke skal have fri adgang til at komme ud når den er ældre.
    Jeg vil også foreslå dig at få den kastereret nu, eller senest når den vejer 2 kg, den vil være meget mere kælen og kontaktsøgende, og lidt mere killinge agtig hvis den bliver tidlig neutraliseret.
    Du kan roligt glæde dig, killinger er dejlige, men de har så en lømmel periode, ca fra 8 måneder og så nogle måneder frem smiley


  • #4   28. jul 2013 Incoming !!! Hehe killinger er lømler og nogle gange føler man at ens hjem bliver invaderet smiley

    - Ledninger - farligt
    - flettede stole - farlige(små huller som små kattepoter godt kan smutte ind i)
    - Planter - måske kan jeres planter redes ved anskaffelse af stuebabus elelr kattegræs men regn ikke 100% med det! (katte urt er også godt)

    Alt der kan tygges, kravles, åbnes, skubbes er i farezonen ^^
    Jeg har fået smadret en del drikke glas, figure og fået tygget et par ting i stykker, men ejg elsker mine lømler. Nu om dage tygger de heller ikke så mange ting i stykker men glemmer man et glas på et spise bord om aftenen kan det altså godt ende på gulvet om natten.

    Nu er mine specialister i at åbne køkken skuffer og skabe, så vi har måtte installere babysikring på skabet under køkkenvasken hvor affaldspanden er ellers ser vi bare Aidans hale stikke op over kanten.

    Nu siger i at i er nye katteejere så kommer den sædvanlige "Hvad planlægger i at fodre?"
    Nr. 1 regel når man kigger på kattemad er at huske at din kat er en rovdyr og skal have KØD for at overleve. Katte kan slet ikke nedbryde grønsager eller frugter.
    Ting der er godt at vide om tørkost/vådfoder:
    1) Næsten al kattefoder indeholder korn/majs og sukker som ikke er godt for din kat. Mange sammenligner whiskas/royalcanin/hills/Kitekat med Mcdonalds bare til kæledyr.
    2) Dyrlæger bliver ikke undervist omkring ernæring, hvis de får information omkring ernæring er det lavet/sponsoreret af de store forderproducenter som hills og royal canin. Det er også foderproducenterne der sponsorerer dyrlæge legater osv.
    3) Der er nu blevet oprettet en uddannelse der udelukkende omhandler ernæring til hunde og katte. Veterinær Ernærings Terapeut. V.E.T. http://bvet.dk/

    Nogle(lige som jeg selv) har haft mange dyrlæge besøg som var skyldes tørkost og vådfoder med korn og sukker og er derfor nu gået over til at Råfodre efter byttedyrsmodellen. Vi sigter efter at give vores katte det mest naturlige mad ved at give dem råt kød, knogler og organer så det svare til hvad de ville få hvis de selv fangede deres mad på den naturlige måde.
    http://sashagg.com/katte_raafodring/

    Tillykke med jeres familie forøgelse smiley


  • #5   28. jul 2013 Få dem neutraliseret så hurtigt som muligt, og gerne øremærket oven i

  • #6   28. jul 2013 Tillykke med de små! smiley
    Har ikke så meget at tilføre, synes i fået nogen gode svar. Men måske skal i overveje at forsikre dem (hvis det ikke allereden er i planerne). Der er mange penge at spare hvis, hvis uheldet er ude.


  • #7   28. jul 2013 Mine er fuldstændig ligeglade med sorte ledninger og de tykke kabler til internet og tv. Til gengæld er de helt vilde med min hvide oplader ledning til mobilen:-\
    Ufarvede papkasser er gode til at bide i og gemme sig i;-)


  • #8   28. jul 2013 Tillykke med de nye guldklumper smiley

    Jeg vil lige advare om én ting - gardinsnore!
    Det var ved at gå grueligt galt herhjemme, min den ene var ved at hænge sig i et rullegardin.
    De skal også udenfor "børnehøjde" smiley


  • #10   28. jul 2013 Marianne.
    Nemlig! Mew var ved at blive kvalt i et lamelgardin som killing. Dødsfælder overalt


  • #11   28. jul 2013 Et andet NO NO er halsbånd, jeg har selv brugt i tidernes morgen smiley og har ikke haft uheld med mine indekatte, men jeg har hørt mange grimme historier om katte halsbånd som ikke virker som de skulle smiley

Kommentér på:
ny katte ejer

Annonce