{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.619 visninger | Oprettet:

Hvorfor lige den kat. {{forumTopicSubject}}

Gad godt hører folks historie om hvorfor de endte med at vælge lige netop den kan de har idag. Hvad faldt du for og hvorfor smiley
(Vedhæft rigtig gerne et billede af katten, som viser hvorfor )

Min ene kat missi fik jeg fordi jeg blev tilbudt den. Syntes den levede under sårlige forhold, også var den bare så speciel at jeg ikke kunne stå for den. Havde egentligt besluttet mig for at jeg ikke skulle have kat igen, men da jeg dørst havde set den var jeg bare solgt smiley


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvorfor lige den kat.
  • #1   31. jul 2013 Jeg valgte den race jeg har i dag, efter at jeg så dem til en udstilling. Det er en fantastisk race, der i sind ikke minder meget om en kat. Desuden så var jeg blevet så utrolig træt af kattepels i hele huset, da vi havde en gammel Maine Coon.

    profilbillede
  • #2   31. jul 2013 Min anden kat basse er en hel anden historie. Vi var taget op til brande internat for at kigge på endnu en kat, så missi kunne få en legekammerat.

    Vi kommer ind i et rum med en masse bure fyldt med katte, vi havde på hjemmesiden kigget på en rød hankat, og en grå ungkat.
    Da vi kommer ind af døren sidder i det første bur en tyk kat (6,4 kg), med hængeøre og hugtænder. Den var den eneste som ikke skreg og miawede helt vildt. Men den var så kælen og hvilede virkelig i sig selv, på trods af alle de katte.
    Det var sådan at da vi havde snakket med den var vi bare ikke i tvivl, det var lige det vi ville have.


    profilbillede
  • #3   31. jul 2013 Mine tøser er hjemmeavl... Og da de blev gamle nok til at finde nye hjem kunne jeg ikke få mig selv til at sælge dem..

    Frede fik jeg fordi han ellers var blevet aflivet fordi ingen ville have ham...

    Og den nye som kommer hjem d 17 august har jeg valgt fordi han er kær og frede trænger til en legekammerat...


  • #4   31. jul 2013 Nu er jeg efterfølgende blevet opdrætter af racen, men valgte Cleo uden tavle som den første kat smiley Der gik ikke lang tid før jeg valgte at få en mere, så en mere og en mere.... og de efterfølgende katte blev med stamtavle smiley


    I kan vel selv se hvorfor jeg ikke kunne stå for hende smiley
    Cleo har idag fødselsdag og bliver 3 år smiley


    profilbillede
  • #5   31. jul 2013 Ditte: den er virkelig og smuk smiley tillykke med den!

  • #6   31. jul 2013 Da kæresten og jeg flyttede sammen, skulle vi have en kat. Vi søgte med lys og lygte, og der dukkede en masse lækre katte op.
    Men igen og igen stødte jeg på en annonce om en 5årig hunkat, hvis ejer skulle på plejehjem. Billederne var af ringe kvalitet, og Mille var overvægtig.
    Men hun vandt vores hjerter, og blev en del af vores familie. Jeg fortryder ikke et sekund, at vi fik hende.


    profilbillede
  • #7   31. jul 2013 Knap et år senere, skulle Mille have en legekammerat.
    Det blev så Molly, som vi selv navngav.
    Hun var en staldkilling var blevet efterladt af sin mor.
    Hun vader ind i folks hjerter med træsko.


    profilbillede
  • trine j
    trine j Tilmeldt:
    nov 2009

    Katte: 2 Svar: 11
    #9   31. jul 2013 Dejligt emne smiley dejlige katte, jeg er især vild med Tina B's den fik mig til at udbryde "I am not amused" smiley Sådan en skal jeg helt sikkert ha mig engang.
    Min Lillen overtog jeg for et par år siden, da min veninde flyttede til københavn i en lille lejlighed hvor hun ikke måtte have dyr.
    Lillen er en rigtig kælepot som fylder hele sengen når hun ikke bare parkerer sig med ryggen mod mit ansigt så jeg er ved at blive kvalt, jo tættere på, jo bedre tænker den kat smiley


    profilbillede
  • #10   31. jul 2013 Trine J. Den ser nu altså også ud som om den er en forkælet og veltilfreds kat, på det billede der. Og tak for roserne af min kat,:)

  • #11   31. jul 2013 Jeg ledte efter en kat der var mere hund af sind end kat, da jeg er hundemenneske. Jeg har samtidig en hårløs hund, så de hårløse har min interesse. Jeg ville dog også have en rolig race... troede jeg. Det er Sphynxen ikke, men det gør mig intet.

    Blev på ingen måder skuffet da Gustav flyttede ind i mit hjem - har aldrig mødt en kat der var mindre kat end ham. Han er aktiv, glad, kærlig og aldrig bange for noget. Han vil altid være hvor jeg er og han hilser glad på alle gæster der kommer i mit hjem. Jeg elsker ham smiley


    profilbillede
  • #12   31. jul 2013 En smuk kat, Ginger. smiley

  • #13   31. jul 2013 Tak Tina - din er også utrolig smuk. Elsker farven smiley

  • #14   31. jul 2013 Ja, de har jo næsten samme farve "pels". Muahahahahaha.;)

  • #16   31. jul 2013 Fordi de var gratis.. Jeg fik dem begge ganske gratis fra min venindes lillesøster

  • #18   31. jul 2013 Misling kan man godt sige jeg har haft siden hun blev født. Jeg boede en periode ved min tante, hende hunkat var så gravid. Under graviditeten og da killingerne blev født var det mig der ligesom stod for pasningen. Åh gud hvor var jeg da en værre hønemor smiley Da vi skulle på ferie og killingerne var et par uger gamle var det lige før jeg ikke tog med, på trods af at de blev holdt øje med og passet hele ugen. Da tiden så kom hvor jeg skulle flytte blev jeg nød til at vælge mellem de 2 killinger, mit valg faldt så på misling.
    Mitte har jeg fået af min mor. Min mor fik hende af en bekendt der ikke kunne have hende mere. En dag kom jeg så over til mig mor, og faldt straks for Mitte. Hun var nysgerrig, legesyg og havde de sødeste øjne. Min mor fortalte så at hun var igang med at lede efter et nyt hjem til hende, da hendes egne 2 hankatte var alt for vilde ved hende, og at hun derfor havde det helt så godt, hun blev hele tiden jagtet. Jeg havde i længe ledt efter en makker til Misling, og der gik det så op for mig at jeg havde fundet den helt rette.


  • #19   31. jul 2013 Min kollega/veninde havde gennem et stykke tid snakket om at jeg skulle have en kat og havde vist mig et billede af en. Det lykkedes mig at sige nej. Et par mdr efter havde stod hendes veninde med en bonus kat, de havde fundet en lille killing siddende på motorvejen og havde 2 eller 3 katte i forvejen, så havde ikke lyst til flere. Da jeg så billedet af han sagde jeg at ham ville jeg have, men måtte lige hører min datter ad (det er jo fælles ansvar;-)) Hun sagde heldigvis ja!
    Billederne af ham fra dengang ligger på computeren, så i må "nøjes" med et nyere;-)


    profilbillede
  • #20   31. jul 2013 Sofus er en rigtig mors dreng!
    Sofie så jeg i dba da hun var til salg da hun var 12 uger, hun forsvandt inden jeg nåede at gøre noget, men 3 uger var hun der igen.
    Jeg talte med familien om at jeg gerne ville købe hende, men at Sofus skulle fixes først. De sagde at de gerne ville holde hende til mig og vi holdt kontakten det næste stykke tid. Der endte med at gå 6 uger før Sofus med sikkerhed var klar efter kastration (tog ingen chancer, da jeg ikke ville have killinger!) så da Sofie var 21 uger hentede jeg hende. Hun voksede op på menneskemad og det billigste fra lidl og har derfor lidt skæve forben og hun mangler et par led i halen (sket i et af de tidligere hjem:-\)
    Hun var meget nervøs (havde boet i en lille lejlighed med mange børn og 2 voksne og masser af gæster, uden gemmesteder i højden) og min datter fik forbud mod at gå til hende. Jeg hentede hende lige for jul og da vi kom hjem lagde jeg mig tit i nærheden af hende og gjorde mig lille og stille og roligt er hun blevet mere modig og fræk.
    Hun er blevet fixet og efter det blev hun mere tillidsfuld og bliver stadig mere og mere modig. Hun elsker at sove i fodenden af sengen eller under min dyne. I løbet af de sidste par dage har vi fået lov at nusse mere og mere med hende, det er skønt at hun trives hos os, trods sin hårde start på livet


    profilbillede
  • #21   31. jul 2013 Flemming:
    Jeg elsker din beskrivelse af siameseren :D.

    Jeg valgte Elvis fordi:
    Jeg havde netop mistet en kat og manglede en makker og da der var fundet et vildkattekuld hos mine forældre og disse var meeeget menneskevante, så var det meget naturligt for mig at tage Elvis. Han var bedst socialiseret, mest påtrængende og provokerende - og det er han stadig smiley
    Han er (IMO) Jordens dejligste huskat smiley


    profilbillede
  • #22   31. jul 2013 Min kæreste og vi havde bestemt os for vi ville have kat så vi kiggede rundt om kring på nettet og så var det jeg så de to der sidder i skabet og vi var begge solgt. Hende i skålen var ikk meningen vi skulle ha men vi skulle op til min farmor og hendes nabo havde killinger og der var hun hun sad på bagbenene og kiggede på os og min kæreste blev helt solgt og plagede mig men jeg syntes 3 katte var for mange og vi havde slet ikk fået de andre i nu men så kom jeg til og sidde med hende og så var jeg også solgt og nu har vi haft dem i 4 dage og vi elsker dem over alt på jorden. Jeg syntes ikk 3 er for mange mere. De er jo mine 3 skattemusser:-)

    profilbillede
  • #23   31. jul 2013 Birk er min første egen kat, og jeg fik den i en alder af 48 år, mine døtre havde Main Coon men jeg ønskede en lidt mindre kat, jeg boede på 2 sal og havde kolonihave hvor de skulle med, jeg var så heldig, at det viste sig jeg kendte en som havde Hellig birmaer, og hende besøgte jeg mange gange, mens jeg ledte efter en killing/ opdrætter som ville sælge EN killing, jeg skulle være 100% sikker på jeg kunne tåle den og havde en aftale med datteren om, at den måtte bo hos hende hvis det ikke gik.
    Jeg fandt en opdrætter som havde sit første kuld og det blev også det eneste, hun havde en dreng som ikke var solgt, ham nuppede jeg smiley og jeg elsker ham og hans særheder.
    Nr 2, kom ca 3 måneder senere, blev en skøn dreng med stribet maske DeeJay, den eneste kat der aldrig fik nyt navn, jeg faldt for de frække striber og han var fræk og dejlig, han blev kun 3 år smiley
    Tulla var min 3 Bimse og kom et år efter drengene, hun var meget lille og handicappet, men med et hjerte som en løve, desværre blev hendes liv ikke langt, hun måtte aflives med uhelbredelig sygdom smiley


    profilbillede
  • #24   31. jul 2013 Da jeg mistede Tulla og Dee Jay med mindre end 1/2 år imellem, kunne jeg bare ikke klare et par blå øjne mere.
    Jeg fik Manne af min datter, og vi fant ham i fællesskab, ved en skøn opdrætter som testede for alt hun kunne, han var bare en stor dejlig bamse af en Main Coon, men dette forår måtte han aflives, han havde smerter, hofterne var dårlige og det smertestillende hjalp ikke nær nok, og han blev forandret til en lidt sur herre, det havde han ikke fortjent smiley


  • #25   31. jul 2013 Røde fik jeg i november sidste år, jeg har igen valgt ny rase smiley en kurilian bobtail, jeg var skrevet op til en killing ved en opdrætter, men en dag foreslog hun, at jeg kontaktede en anden, som havde Røde efter hendes hankat, han var 11 måneder og knald rød, jeg tog hen og så ham og var helt solgt smiley absolut skøn er han.

    Egentligt havde jeg aftalt med mig selv, at jeg ikke skulle have en killing igen, og slet ikke mens Birk var her endnu smiley men der er noget på trapperne smiley
    Her er Birk, Manne og Røde


    profilbillede
  • #26   31. jul 2013 Jeg havde meldt mig som plejemor for mismor og killinger hos KV, og det var bestemt ikke meningen at vi skulle have kat igen, absolut ikke, men tror det var omkring dette tidspunkt hvor dette billede blev taget at mit hjerte fortalte mig at jeg ikke kunne bære at andre skulle have Tøsen, for tænk hvis de ikke behandlede hende godt..
    Jeg plejer faktisk at sige at hun valgte mig og ikke omvendt, for jeg havde besluttet at vi ikke skulle have kat og da slet ikke en hunkat smiley men hun vandt mit hjerte, hun er min lille engel smiley (på lige knap 10 kg. i dag smiley )


    profilbillede
  • #27   31. jul 2013 Så har jeg Smilla og hende har jeg egentlig ikke rigtig valgt, hun er hittekat og var blevet dumpet ved min søsters arbejde, og der kunne hun ikke være så hun skulle have et hjem hurtigt, og da jeg altid har elsket blå katte, så lokkede min søster med et skønt billede af hende, et billede jeg dog ikke har længere smiley

    Men dette billede er taget inden for en time efter jeg havde hentet hende, og det er jo tydeligt at det var her hun hørte til smiley


    profilbillede
  • #28   31. jul 2013 Tja, vi overvejede at blive katteslaver, og en dag sat dette lille væsen på dba, og jeg var solgt. Og er det stadigvæk...



    profilbillede
  • #34   1. aug 2013 Tja.. Jeg så et opslag fra en gammel skoleveninde på FB, hun skrev at der var nogen der havde kastet en killing ind i deres hæk!
    De kunne desværre ikke selv beholde det lille pus, og lige dér vidste jeg, at den skulle jeg bare redde!

    Så fik manden overtalt til at køre 120 km for at se og hente det her myr hjem. Og det har jeg (vi) aldrig fortrudt! Hun er så nem og sød, men også en bestemt dame! Kalder hende "Dronningen af Palæet på Boulevarden". Hun er 100% indekat og skide bange for den der store farlige verden udenfor den der mærkelige dør, menneskerne altid går ud af!!!

    Hun bliver faktisk 3 år nu her i disse dage. Vi ved jo af gode grunde ikke hvad dag hun er født, men i hendes sundhedsbog har dyrlægen sat 1/8 som hendes fødselsdag:) Hun er stadig et lille myr på 3,5 kg, og tror stadig hun er en killing, der skal have opmærksomhed og lege konstant:)


    profilbillede
  • #35   1. aug 2013 Det er lidt sjovt, for min Sofus, som blev fundet på motorvejen er også bange for "udenfor"
    Da vi katte sikrede havestuen tog det laaaaang tid for han turde gå derud, selvom Sofie elsker det og har elsket det fra første dag de fik lov at gå derud.
    Tror godt katte kan huske hvis de har oplevet noget der ikke var rart, som fx at blive kastet af i naturen...


  • #36   1. aug 2013 Lidt sjovt at flere nævner katteracen og ikke selve katten.

    Laura S **Jeg valgte Gibson fordi.. Fordi han er Gibson!**

    Af samme grund, jeg har valgt mine katte - her er navnene så bare Bruno og Bjarne smiley

    Som Astrid var jeg egentlig (efter flere års katteskruk) også nået dertil, at jeg nok slet ikke ville have kat, men tænkte, at jeg ville nøjes med at (langtids)passe andres katte (haha, hvor naiv kan man være :-S... ).

    Og så var det, at jeg så en pasning-søges-annonce, og navnene Bruno og Bjarne forekom mig bekendt. Jeg ransagede min hjerne og ahahhhh: Det var da de to søøøøøøøde, små, sorte missebrødre, som jeg 3 år forinden havde besøgt i deres nye hjem (var dengang frivillig for internatet). Og de kunne så passende blive de første pensionærer her.

    De blev så også de sidste. For i løbet af kort tid havde jeg fuldstændig helt og aldeles tabt mit hjerte til dem, og kunne slet ikke bære, at de skulle væk herfra igen. Og jeg fik da også tigget dem fra ejeren :D. (jeg havde såmænd nok også fået dem alligevel før eller siden, for det var ikke såååå nemt for ham at finde en katteegnet bolig i kbh, som han vist havde forestillet sig).


    profilbillede
  • #37   1. aug 2013 Ninna; Ja det tror jeg du har lidt ret i, det med de husker det. Og forbinder det med noget dårligt.
    Feline elsker at sidde ved et åbent vindue (kattesikret!), kigge ud og få luft og snuse, men hun HADER hoveddøren ud til. Og vi har prøvet at have snor på hende og tage hende ud. Men nej! Hun klamrer sig til en og vil først ned, når vi er inde igen:)


  • #38   1. aug 2013 Tinka, for mig er rasens temperament meget vigtigt og det mine katte er valgt efter, før jeg har mødt dem, men når man står med katten så vælger jeg med hjertet smiley
    Der er kun en af mine katte som ikke rigtigt svare til de fleste beskrivelser af rasen, det er min Birk, men jeg elsker ham ikke mindre for det, han er min og jeg er hans smiley


  • #39   1. aug 2013 Mine er huskatte begge to, men opfører sig vidt forskelligt. Sofie er "en rigtig kat" hun kommer når hun selv vil og passer gerne sig selv, når hun ikke tumler med Sofus. Hun er heldigvis ved at blive mere social og kælen og det synes vi er skønt!
    Sofus er en labrador krydset med pitbull (han er en smule hjulbenet) krydset med guldfisk = han er et madøre, en kælegris, en skødehund og nogle gange lettere ubegavet (for at sige det pænt) han er mors mis og kommer når jeg kalder (også når jeg kalder på Sofie, for han vil helst ikke gå glip af noget. Tænk hvis det kunne spises)
    Han snakker helt vildt (ved ikke om han kan sige miav, men iv siger han ofte og brrrriv næsten konstant) Sofie er også så småt begyndt at snakke, det er så hyggeligt, specielt fordi hun taler ligesom ham smiley


  • #41   1. aug 2013 Kunne være griner, min er i hvert fald en tosse;-) vi kommer også nogle gange til at sige at han er blondine (selvom han er sort) for nogle gange glemmer han altså at bruge øverste etage! smiley
    Han er så mad og guf fikseret at han glemmer at tjekke hvor han sætter fødderne (idag skvattede han ned i køkkenvasken) og hvis han tror jeg er på vej efter mad, spæner han afsted i højeste gear, for han skal da med. Med det resultat at han ofte er ved at vælte mig eller jeg får "sparket" til ham fordi han ræser ind mellem mine ben når jeg går.
    Tosse! smiley


  • #42   2. aug 2013 Har egentlig aldrig været katte menneske, men da en fra samme stald annoncerede at hun havde fundet et uld killinger som var blevet efterladt og som næsten kun lige havde åbnet øjnene ja der var jeg simpelthen nød til at hente 2.. De blev flasket op så vi har været hele møllen igennem med dem..

    Soja valgte jeg pga. hendes utrolig flotte farver.. Jalia var egentlig den forkerte kat jeg fik med da jeg skulle have haft en søster der havde mere brunt på sig.. Desværre måtte jeg få nogle få mdr siden sige farvel til Soja, da hun havde problemer med hjertet smiley Jalia har jeg stadig og hun er en rigtig mors kat.. Kommer gerne og ligger i sengen om natten hos en..
    Vi fik os så en sort kat Sille stadig imens vi havde Soja. Plus vi lige har fået 3 killinger hjem.. Så jo jeg var ikke katte menneske men det er jeg vidst blevet..;)


  • #43   2. aug 2013 Hende med dyrene:
    Ja, det kan vist godt sige smiley
    Velkommen i klubben for kattetosser smiley


  • #44   2. aug 2013 Ninna: din besked kl 21: jeg ligger flad af grin, super beskrivelse smiley
    Astrid M: kanon tråd, det er rigtig hyggeligt at læse alle disse oprindelses-beskrivelser
    Jeg skal nok supplere, skal bare lige til en pc, så jeg kan krydre med et billede.


  • #45   3. aug 2013 Det er vidst ikke en ligeså 'smuk' historie som mange andres (-;
    Min gamle kat, Vincent, kom aldrig hjem igen, så i en lang periode havde vi ikke kat. Musene og rotterne kom dog tilbage og vi besluttede os for, at anskaffe mis igen. Vi skulle faktisk have haft en sort killing, men den var simpelthen så sky for mennesker, at ejeren ikke kunne få fat på den, så den skulle vi i hvert fald ikke have.
    Min mors kollega fortalte så, at en af hendes veninder havde fået et kuld på 2 killinger, hvoraf den ene var en hankat. Vi tog derud og kiggede. Jack sad, med sin søster, under jakken af datteren, på en hest og så ret så kær ud. Sky var han i hvert fald ikke. - Så det var faktisk først da vi kom hjem, at jeg så alle de dejlige ting ved ham. smiley


    profilbillede
  • #46   4. aug 2013 Flocke flyttede ind hos os i marts - og det har vi ikke et sekundt fortrudt! Hun er den sødeste! smiley
    Vi havde egentlig længe gerne ville have et kædedyr - men det var ikke rigtig blevet til noget. Vi er jo ikke så meget hjemme i dagtimerne, og det kan man ikke byde en hund (- vores primære reference i fht. kæledyr).
    Så en dag i butikscentret, var der en lille katteudstilling! To lokale opdrættere af norske skovkatte viste deres katte frem - og reklamerede for deres killinger derhjemme. Vi havde tidligere set nogle tv-udsendelser om racen, og havde tænkt, det ville da være et dejligt kæledyr. Det var bare ikke blevet til mere smiley
    Én af opdrætterne havde også to ungdyr med på udstillingen. De var ikke specielt interesserede i tilskuerne - men da vi kom hjem, kunne jeg ikke glemme dem. De var jo mega søde! Så efter lidt snak frem og tilbage lavede jeg en aftale hos opdrætteren om at vi var interesserede i "Klokkeblomst" (=Flocke). Jeg var dog lidt i tvivl - hendes søster var også meget smuk!
    Da vi besøgte opdrætteren forsvandt al tvivl imidlertid! Flocke var super legesyg og kom op til os i sofaen og lagde sig hos os og spandt som om der var noget hun ville fortælle! Søsteren så vi dårligt nok - hun var ikke interesseret i os.
    Som sagt, vi er super glade for Flocke - og hun virker nu også super glad her!

    Et billede af de to søstre - det er Flocke til venstre smiley


    profilbillede
  • Marianne H
    Marianne H Tilmeldt:
    maj 2013

    Følger: 1 Emner: 8 Svar: 33
    #47   5. aug 2013 Silke hentede jeg hos en dame, der havde fundet hende som hittekat... og hun skulle bare med mig hjem.. Silke er virkelig.. speciel.. og hun er 100 pct min kat! Vi er ret meget in tune med hinanden, at det er skræmmende nogle gange.. Hun kommer og siger til når jeg skal i seng og er i det hele taget bare en skøn kat.
    Prince Charming er min lækre fyr.. en efterhånden velvoksen maine coon. Ham fik jeg primært til Silke. Jeg gik ret specifikt efter temperament, da Silke er rigtig selektiv omkring hvilke katte hun kan lide. Jeg ledte efter en laid back type, der kunne sætte Silke lidt på plads og ikke lod sig skræmme af hende. Og Charming var bare perfekt. Det stod eller mellem ham og hans bror Diablo.. Men Charming, Silke og jeg er bare et godt team.. smiley


    profilbillede
Kommentér på:
Hvorfor lige den kat.

Annonce