{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.520 visninger | Oprettet:

Ændret adfærd {{forumTopicSubject}}

Hej,

Jeg søger nogle gode råd. Vi har to katte. En hunkat, Musse, fra Inges katte hjem som var 10 måneder da vi fik hende og nu ca. 4 år. Så har vi en hankat, Neko, som vi fik fra killing af - nu 2 år.

Musse har været en meget forsigtig og bange kat og det har taget lang tid før hun kom ud af sin "skal", men er nu en dejlige kæle mis og render og hygger.

Neko er en lille ballademager. Han var som killing klar på alt, alt skulle opleves. Han og Musse sloges lidt, men ikke mere end vi var normalt. Nogle gange blev legen lidt mere alvorlig og så blev en af dem sure. Han har hele tiden kunnet dominere Musse. En gang imellem er det som om hun har fået nok og så får han det glatte lag. Men ellers er han kærlig omkring hende og vil hende meget gerne - hun gider ikke ham.

Men det er Neko der har ændret adfærd. Han er blevet meget mere forsigtig. Høje lyde skræmmer ham, han gider ikke lege med os på samme måde - vi kan næsten ikke få igang om det så er drillepinde, snore eller hvad.

Men han er også begyndt at gå og skrige og kigger efter ting hvor der ikke er noget. Hvis vi løfter ham kigger han i loftet og når han bliver sat ned igen sidder han og kigger op i loftet og på væggen samtidig med at han skriger og stiller sig op af væggen. Han bliver også meget forvirret over skygger og jagter dem længe efter de er væk - det samme hvis lyset reflektere i vores telefoner op på væggen. Så får han store øjne, miauwer i helt vildt.
Det er som om han konstant leder efter noget. Nogle gange ligger han også og slapper og pludselig bliver hans øjne store og ørerne ryger tilbage, han miauwer og løber vildt omkring. Vi kan ikke få ham til at slappe af igen.

Vi tænkte til at starte med at det er fordi de er indekatte og han måske ille trives med dette. Men nu synes vi det kunne være mere end det. Vi er bange for at har det virkelig skidt og ved ille hvordan vi kan hjælpe ham.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ændret adfærd
Kommentér på:
Ændret adfærd

Annonce