{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
285 visninger | Oprettet:

Berte og tænder {{forumTopicSubject}}

Jeg har skrevet og talt med Michelle Garnier om min kat og hendes tænder. Hun var meget sikker på, at hun ville få det meget bedre uden de dumme tænder. Hun har selv 2 stk. med samme sygdom og de manglede også nogen tænder. Jeg skal tale med hende igen i morgen, med nogle sidste øjeblik spørgsmål. Berte skal have fjernet 11 stk kindtænder på mandag. Puha jeg har alligevel ondt af hende. Jeg ville ønske, at man kunne forklare det bliver bedre nar det heler.
Jeg har ikke været ude og finde priser hos andre dyrlæger. Jeg er tryg ved dem jeg nu har været kunde hos i små 40 år.Kommentarer på:  Berte og tænder
 • #1   3. aug Tandpine gør meget ondt, som du sikkert ved fra dig selv. Jeg ville helt klart prioritere at bruge en dyrlæge med erfaring i at fjerne tænder til den operation. Sørg for at der bliver taget tandrøntgen først, så alle de angrebne tænder bliver fjernet.

 • #2   3. aug Det var mange tænder på en gang :0 håber alt går godt.

 • #3   3. aug jeg har prøvet et et par gange
  men min dyrlæge tager gerne de fleste på en gang. den sidste jeg havde afsted var Sille. hun endte med at have 5 tænder tilbage

  i første omgang fik jeg at vide at hun skulle have vådfoder i de første dage. Men min bette kat syntes ikke at det var nødvendigt. så hun spiste sin tørkost.
  det er vel 2 å siden nu, og der har ikke været problemer siden

  jeg gav 4000 kr dengang


 • #4   4. aug Dkkorat. Jeg har aldrig haft tandpine, så jeg kan ikke engang føle med hende.

  Vi behøver ingen røntgen, for efter mandag har hun ikke flere kindtænder tilbage. Hendes hjørnetænder er fine, så dem får hun lov at beholde. Jeg skal dog lige vende det med dyrlægen mandag morgen.

  Anja n. Jeg bor desværre i den dyre landsdel. Så jeg skal af med mere en det dobbelte. Hun har bare at leve i mange år.


 • #5   4. aug Min erfaring med tandproblemer hos katte siger, at tandrøntgen er uundværlig, da ikke alle tandproblemer er synlige - faktisk er nogle af de mest smertefulde "skjulte".

 • #6   4. aug 8000 kr det er godt nok en del. så må vi håbe at hun bliver min 20 år

 • #7   4. aug Vi fik fjernet tænder af 2 omgange, fordi der var så mange tænder, der skulle ud. Vi fik taget tandrøntgen som det første. Så en tid inden jul til den ene side af undermunden og så en tid 2-3 uger efter til den anden side af undermunden.

  Af hensyn til stingene og at de ikke skulle springe op, måtte han kun få vådfoder i ca. 2 uger efter indgrebet.

  Vi gav vist 4000 kr for første omgang og 3500 kr for anden omgang, så jeg bor vist heller ikke i et billigt område

  Det var vores lokale dyrlæge, der klarede det. De tog også røntgen for at se, hvor slemt det var. Hvis de ikke var sikre på, de kunne klare det selv, ville de anbefale os at tage ind til Ruhnau, der er specialist i tænder for katte.


 • #8   4. aug Røntgen har mine fået hver gang, både for at sikre, at der ikke er stumper tilbage og for at vurdere, hvornår og hvormeget der skal laves næstegang.

 • Janne.*
  Janne.* Hjælpe-administrator
  Tilmeldt:
  okt 2006

  Følger: 16 Følgere: 81 Katte: 6 Emner: 125 Svar: 3.327
  #9   4. aug Man tager røntgen for at se om tanden/tænderne har ædt selv selv op indefra. Ellers kan man ikke se om der er et problem.


 • #10   14. aug Anja. Jeg skal af med ca 11.000 kr. • #11   14. aug av for den

 • #12   14. aug Ja så er jeg glad for, at min dyrlæge gjorde det over 5 gange, ok det blev så ca 17500kr ialt pr kat, men jeg har kunnet lægge til side, og kattene har kunnet komme sig mellem operationerne.

Kommentér på:
Berte og tænder