{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
663 visninger | Oprettet:

Kradser og bider lidt {{forumTopicSubject}}

Hej alle sammen smiley

Et spørgsmål mere fra os.

Vi fik en lille sød killing i går aftes, og den er rigtig kælen, spinder og vil gerne have kontakt med os - og den falder godt til.

Men den kradser og er begyndt at bide lidt i os - men.. vi har hørt vi ikke allerede må skælde hende ud, da det er for tidligt. Så skal vi bare lade en kradse i os og bide "blidt" i os indtil videre? Hvis, hvornår må vi så begynder at skubbe lidt til den og sige NEJ? Det er jo ikke behageligt, og vi ønsker ikke at når den bliver ældre og større, at den stadig bider lidt og kan blive ubehagelig?

En anden ting, hvordan klipper vi hendes negle? smiley

På forhånd tak, Randi og Rasmus


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kradser og bider lidt
  • #1   14. aug 2007 Hvor højt et nej skal vi give hende? bare et "medium" bestemt nej og et lille skub på hovedet?

    Hvordan ser jeg hvor blodåren i neglen sidder? hehe..


  • #2   14. aug 2007 Vi tænkte også på. Hvis ikke vi vænder hende af med at kradse i vores hud, og bide i vores fingre. Når den så bliver ældre, gør den det så mere og hårdere? Både krads og bid.

  • #3   14. aug 2007 har i kradse træ.. hvis ja og den ikk bruger den så put nogle catnip dropper på eller baldrian.. det gør at det tiltrækker katten til at evt. bruge et nyt kradestræ eller et nyt legetøj..

    hvis nej så er det bare ud og købe et og de er i forskellige priser fra billig til kæmpe træer som så os koster derefter.. *S*


  • #4   14. aug 2007 piiist.. hvis i ikk ved med neglene hvorfor tager i ikk til dyrlægen og lader ham gøre det første gang eller vise jer det da det måske godt kan være lidt svært når i ikk ved hva i skal kigge efter for at passe på ikk at klippe for langt op..

Kommentér på:
Kradser og bider lidt

Annonce