{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
375 visninger | Oprettet:

Hvor meget er synligt ved FORL? {{forumTopicSubject}}


Ja kort og godt, for Andersen fik sidste år konstateret FORL og fik trukket tænder ud, men jeg kan altså ikke finde ud af hvad der er galt.

Han ryster på hovedet som om han havde øremider, men det har han ikke!
Det blev konstateret til sundhedseftersyn i sidste måned at ørerne var fine og i munden var der kun lidt rødme at se ved en enkelt tand.

MEN:
Hvor meget kan ses? Nu vil han kun spise killingefoder i september ville han have noget andet - større piller.
Han ryster stadig på hovedet.
Skal jeg insistere på et tandeftersyn med røntgen eller hvordan? Kan det ses med det blotte øje???


Kommentarer på:  Hvor meget er synligt ved FORL?
 • #1   23. okt 2019 FORL ses ved tandrøntgen smiley

 • #2   23. okt 2019 Der skal røgten til smiley

 • #3   23. okt 2019 Godt!
  Så bliver Andersen underkastet den store tur - igen.
  Tak smiley

  For resten.………..
  Ved I noget om hvorvidt hovedrysten kan være tegn på dårlige tænder???


 • #4   23. okt 2019 Der skal røntgen til, og desværre er rysten på hovedet et typisk tegn på dårlige tænder.
  Krydser fingre for at det hele går godt.


 • #5   23. okt 2019 jeg ville overveje at snakke med dyrlæge om at få dem alle fjernet på en gang
  det er det som der er udsigt til - hvis hjørnetænderne er ok så behold dem

  jeg har fået fjernet alle tænderne på en jeg havde. og hun var over det næste dag. Og hun havde virkelig dårlig tænder. først ville dyrlægen hellere aflive hende men det sagde jeg nej til. Og så gav han det forsøg og det var en god beslutning

  ulempen ved FORl er jo at oftes kommer til at rame hele munden. så det er jo en del ture til dyrlægen. Og en masse gange i narkosen - hvilket ikke er sundt for katten


 • #6   23. okt 2019 Tak alle sammen.
  Jeg ringer og snakker med dyrlægen. Sidste gang gik det så vidt, så det tydeligvis var en lettelse for ham at slippe af med tænderne, så håber jeg bare, at der ikke er ret mange der er ramt smiley


 • #7   24. okt 2019 Som de andre siger, så ses FORL/TR kun når det er rigtigt slemt, nu og da kan der ses lidt rødmen og som om tandkødet vokser op af tanden, men du må forbi dyrlægen.
  Jeg ved Anja anbefaler, at alle tænder fjernes på en gang, det anbefaler jeg ikke, og min dyrlæge gør heller ikke smiley men få dem fjernet som har synlige tegn på FORL på røntgen, det er bedre katten heler op hver gang, og en tand uden FORL, er også meget svære at få ud, den sidder jo fast endnu, de trækker heller ikke tænderne ud, de bliver opereret ud, der skal løsnes rundt om hver eneste rod og økonomisk er det en fordel, at man ikke skal af med sååå meget på en gang, og er det FORL igen, så få aftalt hvornår næste omgang skal være, så kan du nå at lægge penge til side.


 • #9   24. okt 2019 https://youtu.be/rBP3XL7usgA
  Hvis du vil vide mere smiley


 • #10   24. okt 2019 Jeg har ringet til ham og venter på en tilbagemelding.
  Jeg var så human at sige, at han kunne ringe når han havde tid smiley

  Andersen får altså ikke ryddet hele munden, men kun de ramte.
  Det kan godt være. at det kan betale sig i længden, men hver gang skal det jo hele op og blive hård, så han kan tygge maden.

  Jeg gætter på, at det bliver enten mandag eller tirsdag han skal indlægges - og jeg har tandlægeskræk - stakkels mis smiley


 • #11   24. okt 2019 godt at katten ikke har tandlægeskræk smiley smiley

 • #12   24. okt 2019 Nej han har generel dyrlægeskræk smiley
  Han hyperventilerer, men underkaster sig, så det er slut med handsker og injektionsbure smiley


 • #13   24. okt 2019 dyrlæger er hellere ikke sjove. de plejer at stikke og pille i kattene
  simba har lige været afsted i dag - og han syntes nu hellere ikke at hun var sjov. hun pillede lige lidt for meget på ham


 • A. I
  A. I Tilmeldt:
  jul 2012

  Følger: 2 Følgere: 8 Svar: 340
  #14   5. nov 2019 Hvordan har Andersen det nu?

  smiley

  De allerbedste hilsener


 • #15   5. nov 2019 Han ryster stadig på hovedet...……….
  Han har ikke været hos dyrlægen, han mente ikke at det var nødvendigt....
  Når det er sagt, så tror jeg at det er øret, for nu går han målrettet efter venstre øre.
  Jeg har fundet en ørespecialist og det er muligt at han ender der.


 • #16   5. nov 2019 Håber en specialist kan hjælpe smiley

 • A. I
  A. I Tilmeldt:
  jul 2012

  Følger: 2 Følgere: 8 Svar: 340
  #17   5. nov 2019 Pusser, min dejlige kuldbror til Nusser, som jeg stadig har, rystede underlige på hovedet gennem flere år, og de sidste to år af hans liv blev han kureret for alle mulige og umulige sygdomme: lungebetændelse, tarmbetændelse, ondt il leddene, … indtil selv jeg kunne se, at det var synd for ham, dan hans hud bristede spontant, mens han så på sofaens armlæn en søndag aften.

  Vi kørte til vagtdyrlægen, hvor Pusser blev aflivet mens Nusser var til stede. Den aflivede Pusser blev sendt til Veterinær-Instituttet til obduktion. De fandt at alle hulrum i hans hoved (bihuler, næsehule, hjerne, ...) var fyldt med pus / betændelse - da dét blev undersøgt viste det sig at være Toxoplasma Gondii (kan give mennesker haresyge) i renkultur. - Normalt antager man, at katte IKKE bliver syge af T.G., fordi de er hovedvært. Jeg antager, at T.G. nedsatte Pussers immunforsvar, så han blev bytte for alskens andre infektioner.

  Derfor: Gør Din dyrlæge opmærksom på, at T.G. KAN være et problem, der giver rysten på hovedet og at katten forsøger at kradse sig i ørerne samt meget gerne vil gnides hårdt i panden.

  De allerbedste hilsener


 • #18   5. nov 2019 Altså han snotter jo ofte, så intet kan udelukkes, men jeg skal lige have styr på Elvis først, det er vist det mest akutte.

 • A. I
  A. I Tilmeldt:
  jul 2012

  Følger: 2 Følgere: 8 Svar: 340
  #19   6. nov 2019 Helt bestemt!

  Pusser rystede på hovedet i flere år før han begyndte at skrante med alskens sygdomme. Blot væsentligt at gøre dyrlægen opmærksom på, at T.G. er værd at tjekke.

  De allerbedste hilsener


 • #20   6. nov 2019 Jeg var lige til kiropraktor med Freddie i dag og så snakkede vi lige lidt om Andersen. Hun har mistanke om en tumor i det indre øre dels pga. alder dels pga. hans hårde livsstil.
  Vi snakkede også lidt om øredyrlægen. Hun var ikke afvisende, men de har jo erfaring med ham og udfra det, var hun lidt i tvivl om det var rigtigt at trække ham igennem det.


 • #21   6. nov 2019 Det var jo det jeg mistede Birk til, han blev ikke røntgen undersøgt til sidst, for det var helt sikkert, at det var enten infektion fra hans øre som han havde problemer med flere gange om året, eller en tumor, beggedele var gået i hjernen, men efter 3 pinicelin behandlinger, var der ingen bedring, og hans øjne stod ikke stille i hovedet på ham, men lavede små ryk hele tiden, det kunne ses men det blotte øje, når man lige tog øjenlåget til side, så man kunne se det hvide i øjet, og den sidste uge hoppede han lige ind i en krukke, som stod hvor den plejede smiley jeg håber ikke din har noget i den stil, jeg havde det dårligt med, at jeg havde ham i behandling så længe, og at han blev så dårlig, at han selv meldte sig ud af familien, når vi andre var i stuen, så var han i værelset og omvendt, og han sov pludseligt ikke ved min pude længere smiley

Kommentér på:
Hvor meget er synligt ved FORL?

x