{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
754 visninger | Oprettet:

Indekat der burde være udekat / Halsbånd (gps) {{forumTopicSubject}}

Jeg er egentlig ikke katte ejer men det er min nabo/veninde. Hun har en et-værelses lejlighed og en kat hun ikke vil lade gå ud. Jeg har ikke noget imod indekatte, men jeg syntes bare det er ret tydeligt på den kat at det ikke burde være en.

Grunden til at hun ikke vil have den ud er fordi hun ikke vil ud at lede efter den når hun går i seng (ret tidligt).
Jeg spurgte hvorfor hun ikke bare gav hende halsbånd på med gps, men hun er bange for den kan komme til at hænge fast og kvalt som jeg syntes er forståeligt.

Er der en anden på at hænge gps på en kat uden at give den halsbånd på?

Jeg har måske tænkt at man kunne give den sådan en lignende sele på https://www.zooplus.dk/customerpicturedisplay/shop/kat/kattetransport/katteseler/katteseler/461273 med gps på?


Kommentarer på:  Indekat der burde være udekat / Halsbånd (gps)
 • #1   31. okt 2019 Din veninde er lige en katte ejer efter min næse smiley mine har så en lille indhegnet have, det havde mine første katte ikke, og haven giver mange glæder, men bliver også valgt fra af kattene, så snart det er vådt og koldt.
  Mine har jeg lært, at blive kaldt ind, det er rart selv med lukket have.
  Jeg har tidligere haft kat, som jeg gik tur med i sele, det giver også mange glæder for katten, men vil man ikke fortsætte med det, så er det bedst ikke at starte på det.


 • #2   31. okt 2019 Vi har selv en GPS til vores katte, kun fordi at vi var nysgerrig efter hvor de gik hen. Det ryger nemt af hvis katten skulle sidde fast. Vores den ene kat er kommet hjem uden halsbåndet, hvor vi så skulle ud og lede. Det er ret nemt at finde når det er med GPS smiley
  Vi købte det hos Cdon.dk til omkring 300kr og så skal man betale for et abonnement som gælder 1 år. Det ligger på omkring 300-400kr.


 • #3   31. okt 2019 bare et forslag som din veninde kan kigge på
  http://www.katteindhegning.dk/

  der er flere og flere som vælger denne løsning. jeg har haft løbegård i over 20 år og det er det bedste jeg har gjort for mine katte.


 • #4   1. nov 2019 Jeg forstår sgu godt, at hun ikke lukker den ud. Loven siger, at katte skal holdes på egen matrikkel, og hun overholder bare loven smiley

 • #5   2. nov 2019 jeg tror alle katte kan trives som indekatte hvis de altid har været inde. Så hvis din venindes kat ser ud til at kede sig indendøre, tænker jeg mere det handler om for lidt aktivering. En 1 værelses er bestemt ikke ret meget plads for en kat at boltre sig på, men hvis hun anskaffer noget hvor den kan klatre i højden og diverse legetøj og selv er opmærksom på at aktivere den med leg, så tror jeg det hjælper en del smiley
  jeg går udfra hun ikke har et udendørs område til sin lejlighed, for ellers var det jo oplagt at lave løbegård osv.


 • #6   6. nov 2019 Jeg har en kat som er 10 år og IKKE kan være indekat - han var det sine to første år, men lå på altankanten i snestorm og regn, og da vi flyttede i hus kom han langsomt i gang med udelivet - han skriger og kradser alt i stykker, så Mor sover for åbent vindue året rundt. Han kommer ind 8 gange i døgnet for at spise og snakke og sover hele formiddagen og noget af eftermiddagen i seng el sofa. Det kan ikke laves om !

 • #7   7. nov 2019 Har man indekat, bør man også indrette sit hjem, så katten trives. At aktivere den må man også finde tid til. Den kan ikke blive stimuleret som var det udekat.

  #6. I kunne bygge en indhegning/kattegård, når nu i bor i hus. Det er der mange der før efterhånden. Inklusiv jeg selv.


Kommentér på:
Indekat der burde være udekat / Halsbånd (gps)

x