{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
455 visninger | Oprettet:

Ændring i opførsel ... {{forumTopicSubject}}

Vi har tre katte... To hunner, begge steriliseret og en hankat som er kastreret ...

Den sidste hunkat blev steriliseret i sidste uge .. Før det ku de tre sagtens komme ud af det med hinanden .. Men efter hun blev steriliseret er de to andre blevet slemmere ved hende .. Allerede den dag hun kom hjem fra doktor dyr vankede der knurren og klask ... Tænkte det ku være fordi hun lugtede anderledes efter at have været afsted ... Men det står stadig på ... Det er meget normalt de to andre knurrer af hende og jumper hende , og så får hun høvl , ellers går den vilde jagt i huset ...

Andre der har oplevet noget lignende ??


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Ændring i opførsel ...
  • #1   14. apr 2008 Hierarkiet har ændret sig - hun skal ikke tro, hun er noget.
    Hvordan reagerer hun på "høvlene"? virker hun stresset på nogen måde?


  • #2   14. apr 2008 Næææh ... Synes jeg ikke hun gør ... Hun virker meget afslappet ... På nær når de er efter hende self ..

  • #3   14. apr 2008 Hvordan reagerer hun, når de er efter hende? Gemmer hun sig? eller svarer hun igen?

  • #4   14. apr 2008 Ville sige hun svarer igen .. Hun gemmer sig ikke, når de er efter hende .. Kommer de løbende efter hende, så render hun self. men ikek for at gemme sig ... Og når de kommer hen og knurre og vil klaske , så blir hun ... OG så vanker der også lidt bank til dem ..

  • #5   14. apr 2008 Godt - hun lader sig ikke kue. Sker der en udvikling i "sammenstødene"? Bliver de færre eller flere? Bliver de mindre eller voldsommere? Er det hver gang de mødes? Umiddelbart lyder det som helt normale rangstridigheder, som skal på plads, nu hvor de alle er kastrater.

  • #6   14. apr 2008 Nej de kan godt sidde sammen indimellem ... Der er færre af dem ... Indimellem fjoller de bare rundt omkring... Igår og imorges var det meget voldsomt ... Der overvejede vi helt at lukke dem hver for sig ... Men gjorde vi ikke ..

  • #7   14. apr 2008 Meget voldsomt? Flyver pelsen? Kommer nogen til skade? At lukke dem fra hinanden skal I ikke gøre - de må klare uenighederne selv, så længe de ikke skader hinanden.
    Hvor mange katte har I?


  • #8   14. apr 2008 Vi har kun de 3 .... Neeej de kommer ikke til skade .. Det lyder bare meget voldsomt, når der knurres, hvæses osv .. Ne tænkte også at det var bedst hvis de selv ku klare deres stridigheder ..



  • #9   14. apr 2008 Knur og hvæs er kattes måde at "snakke" sammen på for at undgå faktisk slagsmål. Knur og hvæs er ikke farligt, men det kan larme ganske meget! Disse sammenstød - sker de oftere i jeres påsyn? eller steder hvor I ikke kan ses? Fordi det er helt ok, hvis I kan distrahere kattene og dermed afbryde "diskussionerne";-)


  • #10   14. apr 2008 Steder hvor vi ikke kan se ... Kun hører ... Så plejer vi som regel at gå ud hvor de er, og snakke lidt til dem ... Så plejer de nemlig at stoppe ..
    Lige nu er der meget ro ... De har det stadig godt sammen ... De sover alle tre på min pude hos mig om natten .. Rigtig tæt og hygge hygge ... De to "gamle" som er søskende holder dog mest sammen ... smiley


Kommentér på:
Ændring i opførsel ...

Annonce