{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
179 visninger | Oprettet:

Løbegård og rækkehus. {{forumTopicSubject}}

Hey alle sagen er den at vi omkring den 1/2-22 skal flytte i et splinternyt rækkehus som lige pt er ved at blive bygget. I know længe til. Det bliver simpelthen så skønt at få lidt mere plads til os og kattene - vores nuværende lejlighed er på 85 kvm og 4 værelser + plus stor lukket altan, hvilket er super fint men vi har LÆNGE ville flytte i et rækkehus, og da dette er på 105 kvm er det perfekt med bla lidt mere plads.

Vi har dog snakket om muligheden for løbe gård til katten - vi får ikke som sådan en have men en kæmpe terrasse. Vi har endnu ikke undersøgt muligheden for om vi kan få tilladelse til at få en løbegård, men det er der jo rigeligt med tid til at finde ud af smiley Så jeg vil enlig se jeres løbegårde og høre jeres erfaringer med det? Vi kan nok ikke få løbegården tilsluttet et vindue så det skal nok være sådan en hvor vi selv skal sætte kattene ud i den.

Evt kommentarer om at kattene så kan få lov til at løbe frit frabedes, godt nok kommer vi til at bo direkte op af en mark - men vi vil gerne være gode venner med vores kommende naboer.


Kommentarer på:  Løbegård og rækkehus.
Kommentér på:
Løbegård og rækkehus.

x