{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.219 visninger | Oprettet:

Kat der angriber både katte og hunde {{forumTopicSubject}}

Vores nabo har en kastereret hankat som er noget så ondskabsfuld, selv har vi 3 hunkatte og 3 hunde, 2 små (en chi blanding og en papillon) og en mellem stor hund.
Vores katte har altid været indekatte da der ikke var mulighed for at lade dem løbe ude der hvor vi boede før.
For to år siden flyttede vi og kom nu til at bo et sted hvor de godt kunne få lov at komme ud og det var de rigtig glade for, dog var de mest hjemme selvom de havde mulighed for at gå som de ville men det er slut nu.
Vores nabo har så denne hankat som er agrassiv og han har haft fat i vores 3 små hunkatte flere gange hvilket har resulteret i en utal af besøg hos dyrlægen for skader af den ene eller den anden art.
Forsøgte at snakke med vores nabo som så kom med et forlag til at kattene kunne være ude på skift så der ikke skete mere men den aftale blev kun overholdt fra vores side og igen igen skulle vi til dyrlæge med vores katte, forsøgte igen at snakke med dem men denne gang var der ingen forståelse, fik bare en besked om at det var kattes natur og så blev døren lukket.
Vi holdt vores katte inde et stykke tid og forsøgte så igen for de var jo blevet glade for at kunne rende ude men nu var det ikke kun naboens ene hankat men også den anden der jagtede vores og da vi endnu engang forsøgte at snakke med dem fik vi at vide at det ikke var deres problem at vi havde nogen svage katte.
Så var der ikke andet at gøre end at holde vores inde for at undgå at de fik flere skader men så for en måneds tid siden var vi på vej hjem fra hundeskoven med vovserne og den eneste vej hjem er forbi vores nabo, da vi gik forbi deres bil stomede hankatten ud og sprang på vores hunde, alle 3 fik en tur selv den gamle dansk-svensk gårdhund som vejer lige omkring 10 kg, vi fik hevet vores hunde op i favnen og det var jo blevet pænt chokeret, nu havde vi fået nok og gik direkte ind til naboen som først ikke lukkede op, efter noget tids banken på døren lukkede hun op, vi fortalte hvad der var sket og hun smilede stort og svarede at det da ikke var noget for han angreb også helt store hunde og så smækkede hun døren i.

Min tanke er jo så hvad der er galt med den hankat siden han opføre sig som han gør,om han er syg, har smerter eller lign. for det er efter min mening ikke normal adfærd for en kat men det er jo umuligt at trænge igennem til naboen.
Er der nogen af jer der har oplevet noget lign. ?
Mvh Marlie & Kim


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kat der angriber både katte og hunde
  • #1   28. nov 2008 Tja. Det kan være hankatten er meget teritorial. Vi oplevede en lignende situation med naboens hunkat, der var efter alle nabolagets katte. Desuden kradsede hun alle, der ville snakke med hende. Men når hun var hjemme, var hun stille og rolig, og ville gerne snakkes med.

    En løsning på Jeres problem kunne være at lave en katteindhegning til Jeres egne katte, så de får fred for denne hankat.


  • #2   28. nov 2008 Det er klart en mulighed, syntes bare ikke det er rimeligt at vi skal lave en indhegning når vores katte ikke er problemet, det burde jo være dem der fandt en løsning når deres kat angriber alle andre dyr herude, man har jo et ansvar som ejer.
    Men i bund og grund handler det om at beskytte vores egne katte så en indhegning er nok den eneste mulighed hvis de skal kunne rende ude uden at blive overfaldet.
    Tak for dit svar : )
    Mvh Marlie


Kommentér på:
Kat der angriber både katte og hunde

Annonce