{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
441 visninger | Oprettet:

Vild killing som hurtig er blevet tam? {{forumTopicSubject}}

Jeg har fundet en vild killing på 5 uger der havde lagt sig til at dø. Jeg har holdt øje med den i 3 uger og den var så sky at bare den så mig så løb den alt hvad den kunne. Da jeg fandt den udsultet og i dårlig stand, så jeg tog den med hjem. Den var så udmattet at jeg bare kunne tage den op. Den har nu været her i en uge og har været ved dyrlægen som sagde at den fysisk er sund og rask men blot udsultet. Den er allerede begyndt og spise godt og nu til mit spørgsmål...
Den er simpelthen så tam og tillidsfuld allerede? Hvordan kan det være? Vi bar den rundt i armene mens den var helt udsultet de første par dage, kan det have gjort en forskel? Hvis vi sætter den på gulvet kommer den gerne luntende tilbage og vil op på os igen. Den spinder og vil være på os hele tiden. Jeg har faktisk aldrig oplevet noget lignende. Den sover på en af os hele tiden, netop for at socialisere den. Kattens værn sagde jeg skulle aflive den med det samme fordi den aldrig ville blive tam.
Er det gode tegn at den opfører sig sådan? Den er frisk igen og spiser flere gange om dagen. Den gemmer sig aldrig hvis den bliver sat ned på gulvet og er begyndt at ville lege lidt også.
Skal jeg forvente den om nogle uger bliver sky igen, eller er det et godt tegn at den virker ualmindelig tillidsfuld? Den virker også selvsikker.... tør at snuse til hunden og er begyndt at vandre lidt omkring i huset, ikke langt væk fra os men lige en meter cirka. Det den elsker mest er at ligge og sove i armen som en baby mens vi går rundt. Den sidder også på mig når jeg er på toilet smiley haha. Den er med til det hele. Vores barn kan også sidde med den på skødet i en time og den spinder bare.
Den har kun gjort EN ting... jeg var ved et uheld ved at tage en snack fra den og så bed den mig i fingeren fordi den gik i panik. Den har stadig angst omkring maden. Udover det er den god som dagen er lang.
Jeg ved godt den stadig er meget lille.... men vil i komme med jeres input? Skal jeg forvente den bliver sky og reserveret når den bliver lidt ældre? Eller er det gode tegn at den vil være i hænder konstant?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Vild killing som hurtig er blevet tam?
  • #1   6. okt 2022 I den alder vil jeg mene, at de hurtigt knytter sig til en. Så i mine øjne er det meget normalt smiley

  • #2   6. okt 2022 Det er meget normalt
    Det er helt sikkert ikke en vildkat. Dem er der ikke mange af. Men her vil killingerne reagere helt anderledes. Vi mødt ind i mellem rigtige vildkatte /killinger på internatet. Og de var meget spændende

    Har selv haft flere i alderen fra 4 til 7 uger som jeg har fundet. Og alle har reageret på den måde som din. Og alle er endt med at blive søde kærlige katte.
    Har du en vonsenkat i hjemmet? For det er altså meget meget vigtigt at den har en anden kat at sætte sig til. Hvis ikke så find en anden killing som den kan vokse op sammen med

    Det med at den bed dig skal nok forsvinde dig. Det er fordi den stadig er bange for at må undvære mad. Så lige så snart at den finder ud af at der altid er mad så vil de slappe mere af


  • #3   6. okt 2022 Først tillykke med den smiley

    Alt skal nok blive godt, den har fundet ud af, at det gode sker hos jer smiley


  • #4   7. okt 2022 "Jeg har fundet en vild killing på 5 uger der havde lagt sig til at dø. Jeg har holdt øje med den i 3 uger"

    "Den har nu været her i en uge. "

    5+3+1 .... Så den er ca. 9 uger gammel nu?...Eller var den 2 uger, da du begyndte at holde øje med den?

    I de 3 uger du holdt øje med den, hvor opholdt den sig?


  • #5   7. okt 2022 Syntes ikke det er et spor mærkeligt, for det første er det ikke en vildkat, men killing af en forvildet kat, og mor har været der i begyndelsen, den overlever ikke 3 uger alene og uden mor og mælk.
    For det andet har den stadig været i den alder hvor den kan præges, og derfor er det vigtigt den ud over mennesker, præges på katte, for at den kan lære at være kat, ud over instinkter.
    Selv når du ved hvor en kattekilling kommer fra kan du aldrig 100% vide hvordan den bliver som voksen, men hvis i fortsætter som i er startet, så bliver det nok en god kat.
    Jeg håber det bedste for killingen og dig.


  • #6   8. okt 2022 "vigtigt den ud over mennesker, præges på katte, for at den kan lære at være kat, ud over instinkter"

    Helt enig!
    Jeg kan ikke gennemskue, hvor gammel killingen er, men hvis den kun skulle være omkring de 5 uger, så kan den stadig nå at blive "kattesocialiseret" . Måske en ide at tage en enekilling fra internat i pleje....


Kommentér på:
Vild killing som hurtig er blevet tam?

Annonce