{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
2.513 visninger | Oprettet:

Plejemor for hittekillinger? -erfaring {{forumTopicSubject}}

Hej.. Som nævnt i en tidligere tråd, vil jeg gerne være hittemor med tilknytning til en organisation der vil sponsorere mad, dyreæge omkostninger og hjælp med vidreformidling når de bliver store nok.
Men jeg vil gerne høre om nogle er jer er hittemor, og hvem i er tilknyttet, og erfaringer om det fungerer med andre katte i hjemmet, og hvilke krav jeres tilknytning kræver af jer osv..
Jeg ved der er kommet de nye regler om fjernelse af killinger under 12 uger. Er det noget der kommer til at betyde noget for hittekillinger?

Er meget nysgerrig, så alt hjælp vil hjælpe.
ps. Har kontaktet hittekilling for 6 dage siden, men har ikke hørt fra dem.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Plejemor for hittekillinger? -erfaring
  • #1   21. nov 2009 Jeg passer killinger igennem dyrenesbeskyttelse . Det er killinger der trænger til ekstra pleje , eller som ikke har nogen mor . Det kan også være en hunkat med et kuld killinger . Jeg får leveret det hele , kattebakke/grus , hule , tæpper , madskåle , mad , modermælkserstatning , sutteflaske , vådfoder og hvis de ellers skal ha noget specielt , f.eks. til tynd mave .
    De har fået orme/loppekur og er tjekket af dyrlægen .
    Jeg har et tlf nr , så jeg altid kan få fat i hjælp fra dyrlæge og kattehjemmet .


  • #2   21. nov 2009 Heidi W.. Kan man godt være hittemor selv om man har en arbejdsuge på 36 timer? Jeg kan selfølgelig ikke opflaske, men jeg vil stadig mene jeg har meget at tilbyde de små... Jeg er spændt på at se de krav de sætter til plejemødre mhb på plads, tid og erfaringer osv smiley Forsæt fortæl

  • #4   22. nov 2009 Så får "de" godt nok travlt med at køre rundt og kontrollere kattemennesker,der gør en god gerning for en lille moderløs hittemis...:-) !

  • #5   22. nov 2009 felis...
    i denne sag bliver der ikke snakket om at skulle købe katte/killinger
    men hjælpe dem som har midste deres mor, og er blivet indleveret på et intanat/dyrelæge af hjælpesomme mennesker....


  • #6   22. nov 2009 jeg passer 2 killinger som hitte killing lovede at "sponsorere" og finde nye hjem til - men da det kom til stykket sprang de fra, med henvisning til jeg ikke havde et rum i mit hus jeg kunne bruge KUN til killinger...
    så turbo og knirke er her endnu....

    Jeg ville holde mig fra hittekilling, det er simpelthen ikke seriøse nok ....


  • #7   22. nov 2009 jeg er plejemor for Hittekilling.dk. kan dog ikke starte før mine egne killinger har fået 2. vacc., hvilket sker om 2 uger. Mit indtryk at Hittekilling.dk er helt suverænt! De er dælme seriøse! Fed organisation, som jeg er mega glad for at blive en del af!

  • #9   22. nov 2009 MEn som plejemor for killing ligger man jo bare hjem til, så de kan få en normal socialisering, istedet for at sidde i et bur... Jeg nægter at tro på at loven virkelig går ind og straffer hittemødre.De har jo ikke lavet reglerne for at straffe hjælpeorganisationer, men mere private. Man arbejder jo igennem et internat. Det er jo også de færeste steder hvor de har erstatningsmødre på internater der bare ligger og venter på at der kommer killinger ind...
    Men denne tråd er ikke lavet til denne diskution, men fordi jeg søger råd af folk der er det...


  • #11   22. nov 2009 lISBETH: JEg kunne ikke have saggt det meget bedere selv, og NEJ jeg har ikke tænkt mig at gå rundt at finde killinger selv ;.) He he... Men nu kontakter jeg nogle stykker og ser hvad de siger....

    Ps. Søger stadig erfaringer for dem der er "hittemødre"


  • #13   22. nov 2009 vi tager os af moderløse killinger men betaler dog selv og så har vo npgle i pleje for kattens værn.
    men hvis man vælger at være plejemor for helt små killinger kan det ikke hænge sammen med et arbejder hvertfald ikke hvis de er helt små og uden mor med mindre man kan tage dem med de skal joj nogle ghange have mælk hver 2 time..
    men når vi får killinger igenem kattens værn skal alle vores andre katte være vac og så får man det man har behov for altså kattegrus osv


  • #14   22. nov 2009 Felis F : Hvad vil du så mene der skal ske med alle de moderløse killinger som blir indleveret på et internat ?
    Skal de bare aflives fordi de har mistet deres mor ?
    Jeg føler JEG gør en forskel ved at socialiserer killinger , fodre dem og lade min kat Nova , som er steriliseret , ta sig af dem , lære dem det en killing skal lære , inden den blir 12 uger og må komme ud i et permanent hjem .
    Og jeg har altid et tlf nr hvor jeg kan komme i kontakt med en fra internatet , hvis der er brug for hjælp eller dyrlæge .


  • #16   22. nov 2009 de killinger vi har opfasket dem er der ikke noget med i dag de er overhovdet ikke adfærsvansklige eller problemer med at vide hvad de er så længe man bare har nogle andre katte der kan hjælpe med opdragelse og ikke kun har en killing. Syntes det er latterligt at man skal aflive killinger bare fordi de ikke har nogen mor fordi man ikke kan finde en anden mor for de blive gode katte selvom de er flasket op!!!

  • #18   22. nov 2009 Nå men nu hvor min tråd er ødelagt....¨

    Feis: Jeg oprettede ikke denne tråd for at du bliver ved med at skrive det er ulovligt. Der er mange hittemødre der er tilknyttet af DB og andre dyrevelfærdsorg. Disse organisationer kan modtage killinger LOVLIGT, og får lov til at sende nogle i udslusning hos andre familier der bliver godkendt fordi de kan opfylde de kriterier om erfaring osv det kræver...

    Denne lov er jo ikke lavet for at straffe hjælpeorganisationer, men private folk der skaffer sig af med killinger inden de 12 uger, og for at slå køberne over fingrene....


  • #19   22. nov 2009 Ps. du skriver
    Og loven er jo netop lavet for at tilgodese killingernes opvækst, at den bliver så hensigtsmæssig som mulig ved at killingen befinder sig hos sin mor indtil den er 12 uger gammel.

    Jamen de har jo ingen mor..! Der er jo derfor de kommer ud i familier igennem dyreorg. hvor de kan få en erstatningsmor.. (der med ikke ment menneskemor, men en anden kat) så de bliver præget ordentligt til at fungere som kat....


  • #21   22. nov 2009 Der står ingen steder jeg er sur...

    Any ways.... Jeg oprettede tråden for at få erfaringer for dem der er hittemor, og hvordan de synes det fungere... (som moverskriften siger)


  • #22   22. nov 2009 Michelle S : Jeg er glad for den tilknytning jeg har og mener jeg gør et godt arbejde sammen med mine dyr , så de killinger jeg har haft i pleje bliver velfungerende katte der får et hjem .

    Min hund har aldrig haft hvalpe , men hun har haft kattekillinger og de fremprovokerede mælk og blev nogle dejlig basser og dyrlægen sagde okay for det , når bare ikke det skete for tit .


  • #23   22. nov 2009 Felis .
    "Derudover, så mener jeg at vide, at eks. Hittekilling ikke hører under de autoriserede dyreværnsforeninger/internater, men udelukkende er på privat basis."

    Felis, vi i hittekilling.dk vil sætte pris på om du undersøger tingene før du udtaler dig så skråsikkert.

    Hittekilling.dk har fra sin start haft politigodkendelse og har netop pr. 16-11 2009 fået den fornyet


Kommentér på:
Plejemor for hittekillinger? -erfaring

Annonce