{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
3.227 visninger | Oprettet:

Hvornår gør vi noget? Dyremishandling! {{forumTopicSubject}}

<b>Det har været anerkendt i århundreder, at menneskers omgang med dyr, er en indikator for individets holdning til andre mennesker. Vi bliver ikke født onde – ondskaben udvikles som en konsekvens af miljø og leveform – og af samfundet.

</b>I 1905 foreslog Freud, at klinikere skulle være særligt opmærksomme på børn, som var onde ved dyr.

Jeg regner med, at folk der bruger tid her på KG, HG osv er dyreelskere. Men hvornår gør vi noget ved alt det dyreplageri, drab på dyr, tortur og andet grusomt.

<b>Kan det virkelig passe, at vi skal finde os i, at vores samfund bliver "usundt", fordi der er nogen der ikke kan tilpasse sig? Skal vi andre gå med frygten om, at næste dags morgen står vores hest uden nogen ben? Eller at vores hund mangler ørerne? NEJ!

</b>Jeg er i hvert fald en stor dyreelsker - og stort set hver dag, når jeg læser nyheder på nettet/tv bliver jeg mindet om, hvorfor jeg hader mennesker.

<b>Videnskabsfolk, FBI og andre agenturer i USA har påvist en forbindelse mellem dyremishandling og vold i hjemmet, børnemishandling, seriemord og de seneste årtiers bølge af mord begået af unge i skolealderen.

</b>Blandt de mest prominente kan nævnes Albert DeSalvo (Boston kvæleren), Theodore (Ted) Bundy, David Berkowitz (Son of Sam), Jeffrey Dahmer, Marc Lepine, Carrol Edward Coleis og Martin Bryant – allesammen havde de som børn tortureret og/eller dræbt dyr.

<b>Fem ud af seks studenter i USA, som gik amok og skød medstuderende i 1999, havde mishandlet dyr i løbet af deres barndom.

</b>Kip Kinkel, 15, gik indenfor i cafeteriet på sin skole og skød på sine skolekammerater. To blev dræbt, og 22 blev såret – 4 alvorligt. Senere samme dag fandt politiet hans forældre skudt og dræbt i hjemmet.
Venner og familie fortalte senere, at Kinkel havde mishandlet dyr. Han pralede ofte af at have tortureret og dræbt dyr.

Mitchell Johnson på 13 år og Andrew Golden på 11 år skød og dræbte 4 skoleelever og en lærer på deres skole. En af Andrews venner fortalte, at Andrew tit skød hunde.

Luke Woodham på 16 år dolkede sin mor til døde og fortsatte til sin skole, hvor han skød og dræbte to klassekammerater og sårede 7 andre. Tidligere havde han skrevet i sin dagbog, at han, sammen med en kammerat, havde tortureret sin hund med døden til følge.

Der er masser af eksempler på mordere, voldtægtsforbrydere, voldelige ægtemænd og ditto fædre, som i deres barndom udviste ondskab mod dyr.

Mange professionelle er enig om, at dyremishandling ikke bare er et tegn på en karakterbrist i det enkelte menneske, men også er et symptom på en stærkt dysfunktionel famile.

Personer, der begår vold mod dyr, er som regel af hankøn og fra alle samfundets lag. Mange af deres handlinger afspejler den vold, de selv oplever i hjemmet.

Studier har vist, at børn, som mishandler dyr, ofte selv er ofre for vold i hjemmet. Børn, som ser deres forældre reagere voldeligt pga vrede eller frustrationer, vil ofte reagere på samme måde overfor svagere medlemmer af familien – familiens husdyr.

<b>Det anslås, at ca. 88% af dyr, som lever i voldelige hjem, udsættes for mishandling eller dræbes.</b> Af alle kvinder i USA, som opsøgte kvindehjem for at slippe væk fra en voldelig ægtemand, havde 57% oplevet at få et kæledyr slået ihjel af manden.

Dyremishandling er en forbrydelse og bør behandles som sådan. Dyremishandling er også et tegn på forstyrrede individer og familier, og det bør være et vink med en vognstang om fremtidige og dybt alvorlige problemer.

<b>Når volden mod kæledyr – ja, mod dyr i det hele taget – er stigende, må vi siges at have et stort problem! Der må simpelthen være noget galt med vores samfund som helhed, og vi kan ikke tillade os at sidde det overhørigt.

Eksempler på dyremishandling i DK:

En lille hund, som er fundet bundet til et træ</b> med et nylonreb i en plantage ved Albertslund. Hunden var afkræftet og havde ydermere fået bundet snude og mund hårdt sammen med tre plasticstrips.

Den 14. februar var det<b> en siamesisk kattekilling</b>, der blev fundet ved en naturlegeplads med to store kanonslag på hhv. 8,5 cm og 17 cm tapet fast på sig. Begge kanonslag var påsat væge og klar til brug, men var heldigvis ikke blevet antændt. Var de blevet det ville killingen selvsagt være blevet sprunget i luften.

Den 11. februar var der<b> endnu en kat</b>, som blev fundet med en stor del af begge sine ører klippet af.

Sådan en sag var der også den 11. oktober sidste år, hvor<b> en kattekilling fundet</b> ved Slagelse havde fået begge sine ører klippet af.

I januar fandt man i Albertslund<b> en hund, der var blevet hængt i et træ,</b> efter den havde fået smadret hovedet — snuden var brækket og hovedet gennemhullet af en pig, hvor efter den formentlig er blevet klynget op, da de gentagne slag ikke dræbte den.

Sidste år i juli<b> klippede en mand</b> ørerne af en seks måneder gammel hvalp.

Sidste år i juli fandt man også i Sisimiut i Grønland<b> tre slædehunde,</b> som var blevet pint og torteret til døde.

Den 20 Maj fik<b> en kat fik brækket</b> det ene ben, før den blev kvalt med de bare næver.<b> En anden kat blev</b> stoppet i en sæk og kastet levende ud i vandet.

Det er bare få historier indenfor det sidste korte stykke tid. Hertil kommer alle dem, som man ikke har hørt om samt alle de mishandlinger, der har været af heste, som man synes det har været sjovt at skære i; alle de dyretransporter, hvor dyrene lider umenneskeligt.

<b>Føj, hvor mennesker bare ikke fortjener at være en del af denne verden.


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Hvornår gør vi noget? Dyremishandling!
Kommentér på:
Hvornår gør vi noget? Dyremishandling!

Du skal være medlem af gruppen for at kunne kommentere.
Gå til gruppens forside




Annonce