{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
202 visninger | Oprettet:

HJÆLP! Min kat tisser på sofa :( {{forumTopicSubject}}

Hej allesammen, jeg har en helt vidunderlig hunkat som har været hos os i 18 år. Trods hendes gamle alder er hun ved fint helbred, hun er lidt undervægtig og har et par sår der ikke vil hele men ellers har hun det fint, og virker til at hun stadig har nogle gode år i sig.
Siden min mor har fået en ny kæreste for halvandet år siden, og derfor ikke er ligesåmeget hjemme er hun dog begyndt at tisse rundt omkring, mest på sofaen men fornylig også i sengene i huset. Vi har været til dyrelægen med hende, men der virker ikke til at være noget sundhedsmæssigt problem.
Min mor er så træt af at gå at vaske hele tiden, at hun nu overvejer at få hende aflivet. Dette vil jeg rigtig gerne undgå!!
Er der nogen der har erfaring med denne type problem eller har idéer til hvad der kunne hjælpe?
Eller findes der måske en kattespecialist som kan hjælpe med at finde ud af hvad der foregår med hende?


Kommentarer på:  HJÆLP! Min kat tisser på sofa :(
 • #1   8. jul undskyld at jeg siger det, men jeg tror ikke på den dyrlæge

  sår skal normalt ikke være lang tid om at helene.
  en af de ting som det kan være, er nemlig kræft. her kan sår nemlig godt gøre dette.

  har selv haft en som også havde et sår som hellere ikke ville helene. det viste sig at han havde en stor kræftknude på leveren.
  han var begyndt at tisse meget

  så får jeres egen skyld så få hende tjekket hos en kattedyrlæge
  få blodprøve på hende -hun er en meget gammel kat • #2   8. jul Få undersøgt katten for forhøjet stofskifte (vægttab) og kræft (sår der ikke heles).

  Urenligheden skyldes sygdom, smerter eller ensomhed.


 • #3   9. jul Alt for ofte får “stress” skylden, når der er urenlighed.
  Jeg tror altså heller ikke den dyrlæge har været grundig nok - der er rigtig mange ting der kan være galt, især med en ældre dame smiley ville nok anbefale det de andre skriver, og måske også hos en anden dyrlæge


 • #4   9. jul Dyrlæge igen og gerne en anden, hvis det virkelig er svaret fra dyrlægen.
  En kat kan også blive dement i den alder og have andre tegn på alderdom,,, og faktisk kan en aflivning være den bedste løsning, også selvom det startede da din mor var mindre hjemme, så er det ikke sikkert, at det ændre sig, selvom hun kommer mere hjem.
  Katten er gammel og føler måske, at verdenen har ændret sig for meget, og savner din mor, og 1000 andre grunde.
  Jeg forstår godt din mors frustrationer, hvis hun hver gang kommer hjem til en bolig som stinker af kattetis, og hvad gør du for at hjælpe? Magter du at bruge tid og energi på at gøre rent og vaske efter katten, eller venter det hele på din mor? Og bruger i kun almindelig rengøring? Så er det slet ikke nok, det tager ikke lugten, så den tisser igen uden for bakken, fordi den nu kan lugte tis flere steder, og måske er det nu en dårlig vane, eller den gør det for, at føle sig tryk, ja det føles trykt for den, når den omgiver sig Med sin egen duft.
  Jeg tror ikke i bare kan ændre på det nu, og måske vil det være synd, at udsætte katten for en masse tiltag, som bare vil gøre den utryk


 • A. I
  A. I Tilmeldt:
  jul 2012

  Følger: 2 Følgere: 8 Svar: 333
  #5   11. jul Katten kan også have fået sukkersyge. Det skal i hvert fald undersøges, da det er en sygdom, der er til at håndtere - alt efter hvordan den allerede har udviklet sig.

  Skynd Jer til dyrlæge smiley

  De allerbedste hilsener


Kommentér på:
HJÆLP! Min kat tisser på sofa :(

x