{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
1.348 visninger | Oprettet:

Min kat vil ikke røres {{forumTopicSubject}}

Har to katte vi fik hankatten Charlie først, han er mega kælen og snakkesalig, efter nogle måneder fik vi Coco, hun er knap et halvt år nu, de to blev bedste venner og elsker at putte og lege sammen. Hun holdte sig meget tilbage i starten, men vi tænkte hun bare skulle have lidt tid, hun kom trods alt ind i et hus hvor der allerede var en kat. Vi hentede hende ude fra en gård med børn, så tænker det mest er dem der har snakket med killingerne. Hun er meget stille og når hun kalder gør hun det meget svagt med lidt en hæs miaven, som om hun skulle sige noget for første gang, og det er kun når hun hverken kan finde mig eller Charlie. Ingentvivl om hun er tryg nok her hjemme og omkring os, men kan bare ikke lide vi rører hende nogensteder overhovedet. Hvis vi aer hende på ryggen lægger hun sig så meget ned som hun kan mens hun går væk. Hovedet er helt slemt det kan hun slet ikke lide. Det eneste tidspunkt hun vil aes er når hun lægger og halv sover, så synes det er mega dejligt når jeg aer hende på maven, halsen eller bag øret, men hun spinder aldrig... hun kan godt lægge ved mig hvis jeg har tæppe eller dyne på mig men det er oftes hvis Charlie er her også. De sover også hos os i sengen men ved fødderne.
Har tænkt på om hun ville have opsøgt os mere hvis vi ikke have haft en anden kat, for så havde der jo kun været os, men hun har jo ham hun kan socialisere sig med og lege med.
Vi kan godt tage hende op, hun strider ikke imod, men vil gerne ned, og holder blikket væk fra en, det samme er hvis vi tager hende overfor at lægge hos os, 9/10 går hun væk. Tror helt klart at de tidligere ejere har brudt hendes grænser på en måde, men hvordan vi for ændret på det synes jeg er vildt svært, har i nogle gode bud?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Min kat vil ikke røres
Kommentér på:
Min kat vil ikke røres

Annonce