{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Maine Coon DK Krammekatten Olivia PP 2011

8.615 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen kat er oprettet og stemt ind. Opret din egen kat

Marlene A
Kvinde | 47 år | Oprettet: 7. dec 2006


Maine Coon DK Krammekatten Olivia PP

Fødselsår:
2011
Temperament
nu hvor de første uger er gået kan jeg mere præcist sige: fræk, aktiv, fræk, snakkende, fræk, modig, fræk, udforskende, fræk, madglad, fræk fræk fræk :D :D :D
tror seriøst hun er kommet i lømmelalderen. huh ha man skal stå tidligt op for at følge med der. går stadig og venter på at sheba sætter hende på plads (olivia bider hende i halen når hun prøver at sove)
har nu fået sin faste plads i sengen i hovedenden imellem mig og sheba om natten :) så hyggeligt. i øvrigt er de faste daglige rutiner ved at være på plads. jeg kan forudse hendes gøren og laden og omvendt. dog er hun stadig eksperimenterende ift sovepladser i løbet af dagen så drøner nogengange rundt og leder efter hende.
haha må hellere få tilføjet at hun er en bestemt dame. lille olivia tvangsvasker sheba :D dvs hun holder sine små poter fast om hende og så bliver hun ellers bare vasket. plejer ellers kun at være sheba der vasker andre men her kommer hun altså til kort hihi
Tricks
hun har allerede lært mig at komme når hun kalder :)

hun er blevet ret god til at gemme ting i/under/bag sofaen. godt jeg stadig har min gamle pind til at rage ting ud fra smalle sprækker
hun er nu godt igang med at lære kommandoen "sit fint". det går godt til trods for hendes tålmodighed for at få belønningen er ret lille. det skal være nu nu nu nu :)
Stævner
Olivia er poly og dermed ikke oplagt udstillingsemne.
selv er jeg også mest til den holdning at udstilling gør mest gavn for avlsdyr, da det er et vigtigt arbejdsredskab for opdrættere.
Stamtavle
I får lige den forkortede version:

mor: DK Krammedyret Blue White Oceane P
www.kattegalleri.dk/gal_visbil.aspx?ID=28534


far: DK Tappernøje´s Rocky
www.kattegalleri.dk/gal_visbil.aspx?ID=40877



bror fra samme kuld: www.kattegalleri.dk/gal_visbil.aspx?ID=41672
Køn
steriliseret hunkat
farve: sort silver harlekin makreltabby. født 3/2-11
vægt:
30/5-11 2,0 kg
13/6-11 2,5 kg
21/6-11 2,7 kg
3/7-11 2,9 kg
26/7-11 3,6 kg
31/8-11 4,8 kg (dyrlægen sagde diplomatiskt at hun er godt med)
15/10 5,1
forår 2013 dyrlægen godtog at skrive 6,99 selvom den viste 7,1 (tykke damer er mit speciale hihi)
25/8 2013 6,7 kg har dyret tabt sig til. jeg er glad, og hun må gerne tabe et par 100 gram mere :)
dec 2014 8,1 kg..... så er der ægte julekrise i det lille hjem,
tør ikke veje hende selvom vi siger slut 2019 nu.......
8,0 kg nu i maj 2020.............. hun taber sig (men gør bestemt ikke noget, sålænge det ikke går for stærkt)hmmmm nu d 30/5 8,3 kg
10/5 2020 8,4 kg ( slut med at tabe sig for denne gang, desværre)
sep 2020 8,5 kg ved dyrlægen....... ( 8 kg ville være mere passende)
marts 2021. 8 kg ( så er et delmål nået. vil gerne ned på 7 kg, men først delmål er 7,8 kg ) idag d 11/5 2021 nåede hun et delmål :) vejer idag 7,8 kg........... hun får lov at arbejde videre.7,6 kg d. 7/6. arbejdet fortsætter . drømmen er 6,6 kg
den tykke dame havde taget 100 gram på så vægten var 7,7 kilo......... der gåes stadig benhård imod 7,0 kg
Beskrivelse
d.27/5
min lille kødæder.... man er slet ikke i tvivl om at hun elsker kød. har jeg aldrig oplevet i den grad hos mine andre katte, men vil prøve at se om sheba også er frisk på lidt kød når hun tør op og kommer ned fra klatretårnet igen :) sheba nægtede selvfølgelig at spise kød :) undrer mig egentligt ikke når jeg tænker på alle de smagsprøver hun har takket nej til.

nu mindre end 48 timer efter ankomst har olivia og sheba været næse mod næse. der blev godt nok lige hvæst lidt efterfølgende men synes stadig det er en succes. de tør også gå forbi hinanden med en meters penge imellem hinanden. de skal skal nok få det sjovt sammen. man kan se det gipper i sheba når olivia leger, men hun nøjes med at lege på egen banehalvdel endnu :) de kan nu også fodres med godbidder side om side uden at sige et kny, men såsnart der er spist op bliver der gensidigt hvæst lidt :D lurer jeg 2 styks af samme alen? lidt prinsessenykker skal man vel have lov at have.
d. 30/5-11
så har de 2 prinsesser været snude mod smude uden at knurre og har endda leget sammen også. vi sov alle i samme seng i nat uden ballade. jeg smelter altså endnu mere når jeg ser dem sammen.

så har det første kælenavn indfundet sig. lille-fis :) bliver sagt mange gange når vi nusser.

nu hvor der er gået en måneds tid er der ingen tvivl. olivia PP er køkkenkat af rang og klamrer sig gerne til mit ben og skriger op til mig at hun gerne vil have smagsprøver :D ligegyldigt om det så er vand jeg drikker. hun elsker stadig kød og har givet mig sundere madvaner da jeg er blevet bedre til at lave varm mad til mig selv nu jeg alligevel skal købe til kødæderen.
lille-fis er på en måned gået fra baby-sele til voksen-sele synes ikke hun vokser, men det gør hun jo nok alligevel i al ubemærkethed :)
lille-fis har fået nyt kælenavn. hun bliver oftere og oftere kaldet bolivia. nu hvor hun nærmer sig et halvt år er hun begyndt at få et mere voksent udseende. synes hun er smuk, men hun er jo også min så hvordan kan man andet :) elsker stadig at se sheba og olivia putte sammen. det gør mig så glad at det lykkedes mig at finde et match til fordel for alle.
d. 17/2-12
Så er den lille mus på 5,5 kg blevet et år. hun tager sig lidt kællingekampe med Sheba fra tid til anden men alt i alt er de perlevenner og leger en del sammen. mest gemme i bruseforhænget med surpriseangreb ;D ret underholdende. Olivia opholder sig 98% af tiden i samme rum som jeg. hun er ikke skødekat. skal bare være i samme rum. rejser jeg mig følger hun ubemærket med :) lidt kært. eneste minus er hendes pels. det er en møgbelortet filterpels der får knuder for et godt ord, så hun skal børstes dagligt hvilket hun efterhånden hader pga alle knuderne, så der bliver fodret igennem med godbidder for at bibeholde mest muligt af den gode stemning. håber lidt hun vokser sig fra det men tvivler lidt efterhånden :(

d. 20/3-12. det er i dag gået op for mig hvor simpel og garfield-agtig den skønne Olivia er :) ELSKER:kød, godbidder og seletur i haven. skriger gerne for at gøre opmærksom på disse tre ting.
HADER:at blive børstet. resten af dagen går med at hvile ved siden af mig eller drille sheba lidt når det bliver for kedeligt. dette gøres bedst ved at hvile den ene pote på shebas (hystadens) hoved :) svært ikke at grine
dec 1017: Alt er som det plejer. den hvide en bangebuks og sheba tør mest....... sådan har det altid været og bliver nok ved med.
2018 blev det sidste år med selskab. 31/12 døde sheba,,,,,,,,,,
så er bangebuksen den eneste kat tilbage........... overvejer om hun skal have selskab......... men usikker på hun vil have gavn af dette. nu er der kommet en sort sølv bicolor som hun accepterer...... sålænge freden holder er glad og tilfreds
nov 2019: flyttede en lille ny ind, så hun ikke skulle være alene-kat. Hun finder sig i alt, når den lille grådigt mænger sig ind fordi hun vil have NU.......... håber hun sætter hende på plads en dag. ikke voldsomt bare viser tydeligt at her går grænsen............. jeg venter tålmodigt og ser hvad der sker.
der er stadig fred med ungdommen( chili) her i maj 2020.... tror det fortsætter!
2020: hun har fået konstateret gigt og sammenvoksninger af ryggen........ hun bliver prøvet af på noget smertestillende. aner ikke hvordan det virker på hende ( for første gang nogensinde ville jeg ønske at kunne tale med hende)men jeg tolker alt jeg kan..... konstateringen kom af en røntgenundersøgelse, som jeg besluttede hun skulle have fordi fun var begyndt at gå på trapperne. før i tiden foregik al gang i løb. så taknemmelig for at jeg tog den beslutning nu. dyrlægen forelagde muligheden, og jeg tog beslutningen på grundlag af at jeg ville have et konkret grundlag at træffe evtuelle beslutninger ud fra.
hun lever med de nyankomne gæster (de 2 NFO´er) :) tror at de må være her men er ikke elsket af hende..... der bliver knurret hvis de kommer for tæt på......... det har begge lært og affinder sig med........... den yngste er dog vild. han mænger ved vådfoderet, og får lov af den "gamle dame" utroligt nok. hmmmm, nu spekulerer jeg på " hvornår er nok nok" . hun får smertestillende dagligt, men har aldrig mærket noget på hende. katte viser ikke smerte. førhen uden smertestillende holdt hun pause ca midt på trappen på vej efter morgenmad om morgenen...... nu lunter hun ned helt uden pause...... det er aldrig stærkt som førhen ( før spondylose) men er det godt nok at undgå pauserne? fuck, hvor ville jeg gerne spørge hende!!!!!!!! 2023...... hun lever endnu trods spondylosen. sover dog det meste af dagen, og kommer ud i sele når hun ønsker: hun stiller sig stædigt hen til terrassedøren og bliver stående til hun har fået sin vilje :)
Kommentér på:
Maine Coon DK Krammekatten Olivia PP
Annonce