{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter
{{group.groupName}}

{{ group.groupName }}

Medlemmer: {{group.memberCount}}
Forside Forum Medlemmer Annoncer {{ group.itemMoreItems }}
727 visninger | Oprettet:

Mathilde L
Mathilde L
Tilmeldt:
20. maj 2018
Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1

Kat og kiling i spanine {{forumTopicSubject}}

Hej jeg vil spørge om i synes jeg skal tage en herreløs kiling og katte mor med hjem til Danmark og have den boende hos mig?

Jeg ville også spørge hvor gammel jeres kiling var inde den ikke fik mælk fra moren?

Og hvor mange penge i bruger om måneden på en mor og kiling?


Spar penge på din forsikring

Kommentarer på:  Kat og kiling i spanine
  • #1   20. maj 2018 du skal bare tænke over at det koster en del i div vacciner mm for at få kattene med til danmark. de skal desuden have pas.

    forholdet imellem killing og mor er meget forskellige. nogle killinger bliver afvist når de er 8 uger, andre får lov til at sutte i flere år. det er meget forskelligt
    det er dog bedst at få begge neu. så forbliver forholdt oftes bedre. for bliver missemor gravid igen afviser hun killingen.

    prisen pr mdr... strakts værre. for jeg har 13 katte. Bruger ca 500 euro pr mdr til grus, tør og vådfoder. køber alt ved zooplus.de
    men sørg for at købe noget ordenlig tørkost til dem begge.


  • *Berit*
    *Berit* Hjælpe-administrator
    Tilmeldt:
    aug 2016

    Følger: 5 Følgere: 474 Katte: 5 Emner: 5 Svar: 499
    #2   20. maj 2018 Hej Mathilde ,jeg kan se at du kun er 13 år gl,så du kan ikke selv tage en kat hjem fra udlandet.
    desuden skal de undersøges og vaccineres for forskelligt. smiley


  • #3   20. maj 2018 Det er ikke bare lige at tage et dyr fra udlandet og ind i Danmark. Der skal en dyrlæge ind over som giver sundhedstjeneste og vacciner samt man skal have lavet et dyrepasser, vacciner skal gives x antal dage før den må rejse og afhængigt af hvorfra man vil importere så kan der være en karantæne periode også hvor den skal være et vist antal tid før du får den med hjem.
    Alt dette er mega stressende for en nissemor, så stressende at hun kan risikere at afvise eller skade sin killing, så jeg syntes det er en rigtig dårlig ide at tage en diegivende nissemor og hendes killing med på sådan en rejse.
    Desuden er du kun 13 år så det er på ingen måde noget du kan gøre uden at en voksen tager ansvaret for dig, du har ikke bemyndigelse til at udfylde de nødvendige papirer m.m.

    Killinger skal være hos deres mor indtil de er minimum 12 uger, de 3 kuld killinger jeg har haft ( plejet) har alle diet hos deres mor til den sidste dag inden de forlod deres mor altså 12+ uger.


  • #4   20. maj 2018 Det er desværre ikke muligt for dig at hjælpe, da du ikke er myndig. Dine forældre kan selvfølgelig undersøge sagen nærmere, men at hjælpe en kat til DK kræver jo et længerevarende ophold som gør det muligt at klargøre katten med vacciner, chip og neutralisering. Det er selvfølgelig noget nemmere, hvis I finder en dyrlæge eller anden kyndig kontaktperson, som kan sørge for, at katten bliver transporteret til Danmark.
    Det er en dyrere affære med dyrlægeregninger og pas, men det kan lade sig gøre med de rigtige kontakter og tålmodighed.
    Når det så er sagt, så ville det nok være bedst at undersøge (her og nu), hvor katten kan få hjælp, så den ikke er gadekat for evigt. Det bedste I kan gøre, hvis I ikke har ressourcer til at importere katten er at indlevere den et sådan sted og evt. betale for neutralisering og vacciner.
    Der er rigtig mange søde katte i verden - også i Danmark. Hvis I kommer hjem og føler skyldfølelse over ikke at kunne hjælpe katten i Spanien, kan I jo tilbyde jeres hjælp som plejefamilie til internaterne, hvor I passer en mormis med killinger og hjælper med at socialisere dem og/eller I kan adoptere en kat fra et dansk internat.

    Jeg håber du kan bruge mit svar til noget smiley


  • #5   20. maj 2018 Din tanke er god nok, på den måde at det er synd at tage dyr til sig på ferien og så bare rejse fra dem, men vil du hjælpe de katte, så få hjælp til, at finde et internat der nede, som så kan tage vare på dem, også selvom det kommer til at koste lidt.
    Her i Danmark er der rigtig mange katte som har brug for et hjem, fordi folk ikke får neutraliseret deres katte, så der er mange katte som har brug for en som dig, med hjertet på rette sted, også selvom det måske tager nogle år inden du selv kan beslutte at hjælpe.


  • Mathilde L
    Mathilde L Tilmeldt:
    maj 2018

    Følger: 1 Emner: 1 Svar: 1
    #6   21. maj 2018 Tak for alle svarene

  • #7   1. jun 2018 Giv endelig en opdatering på forløbet, uanset hvad. Kan være andre kan hente informationer om muligheder eller mangel på samme? Det ER jo ikke lige noget, man bare gør.

Kommentér på:
Kat og kiling i spanine

Annonce